F-jes van Korfbal Vereniging Badhoevedorp rennen voor het goede doel

Help ze mee en steun KiKa!

De kinderen van de F van Korfbal Vereniging Badhoevedorp lopen op zondag 2 oktober één kilometer hard om KiKa te steunen in haar strijd tegen kinderkanker. Deze 5, 6 en 7 jarige sportievelingen willen graag dat alle kinderen kunnen doen wat zij het leukste vinden: lekker sporten en spelen!

De kinderen van de F van Korfbal Vereniging Badhoevedorp

De kinderen van de F van Korfbal Vereniging Badhoevedorp

“Ziek zijn is niet leuk, sporten wel”, aldus de korfballertjes. Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één doel hebben: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Alle runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij. Run for KiKa is een sponsorevenement: elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

 

Wilt u de F-jes steunen en uw steentje bijdragen aan dit goede doel? Dit kan door ze te sponsoren via de site van Run for KiKa: https://www.runforkika.nl/team-f-jes. En op 24 september staat in de kantine van Korfbal Vereniging Badhoevedorp ook weer een pot waarin een bijdrage kan worden gegooid.

 

Kijk voor meer informatie ook op de Facebook site van KV Badhoevedorp: https://www.facebook.com/kvbadhoevedorp/