Exposeer uw lievelingskunstwerk bij Galerie Kunst 2001!

Bijzondere verjaardagstentoonstelling vanwege het 30-jarig jubileum

Badhoevedorp. Natuurlijk kunnen we een ‘gewone’ tentoonstelling organiseren, maar zou het niet eens leuk zijn Badhoevedorpers uit te nodigen hun lievelingskunstwerk met anderen te delen? Ze vragen nu eens te laten zien, wat in hun eigen huis hangt, staat of ligt. En waarom ze daar ‘iets speciaals’ mee hebben?

Galerie Kunst 2001Het leek de organisatie van Kunst 2001 een origineel idee om op deze manier de 30ste verjaardag van hun Galerie te vieren. Nu eens geen verkooptentoonstelling, maar een expositie die bestaat uit werk dat voor Badhoevedorpers of anderen (dat mag natuurlijk ook) een bijzondere betekenis heeft.
Wie denkt: “Ja, mooi idee, ik doe mee”, kan zich voor 26 september aanmelden. Stuur een mailtje naar 30jaar@galeriekunst2001.nl., onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Vanzelfsprekend hoort er ook een korte omschrijving van het kunstwerk bij met een kort eigen verhaaltje waarom dit zo bijzonder is. Galerie Kunst 2001 neemt dan contact op als het werk wordt geselecteerd. Werkt u niet met een computer? Bel dan met 020-6596693 en laat een bericht achter op het antwoordapparaat. U wordt teruggebeld voor het maken afspraken.

Data

De tentoonstelling 30 Jaar Galerie Kunst 2001 staat op de kalender voor de periode van 14 oktober tot en met 20 november 2016. De feestelijke opening vindt plaats op 16 oktober. Werk dat wordt geëxposeerd is tijdens de tentoonstellingsperiode verzekerd tegen schade en diefstal.
Deze bijzondere verjaardag van de Badhoevedorpse galerie verdient een bijzondere en vooral verrassende expositie. Doet u mee? Galerie Kunst 2001 ziet ernaar uit er iets heel speciaals van te maken!