ETOS Badhoevedorp viert 12,5 jarig bestaan

“Een echte mijlpaal. Dat verdient feest!”

Anja Maas

Badhoevedorp. “Ja, best een mooi jubileum, deze verjaardag. We bestaan 12,5 jaar en dat gaan we vieren. Met onze klanten. Die gaan we trakteren op een aantal hele leuke kortingen”.

 

Etos Badhoevedorp bestaan 12,5 jaar

Suse Zegstroo en Sascha Peters zijn respectievelijk bedrijfsleider en assistent-bedrijfsleider van ETOS Badhoevedorp, te vinden aan de Sloterweg 121. Nu precies 12,5 jaar geleden gingen ze hier samen van start, als voortzetting van de zaak die veel Badhoevedorpers nog kennen als Peters Drogisterij en Parfumerie. De familie Peters hield er na jaren mee op, maar dat betekende niet dat de naam Peters helemaal uit beeld was, want Sascha Peters is de schoondochter van de “vader” dit bedrijf. ETOS Badhoevedorp is een franchisebedrijf.  Franchisenemer is de familie Bergsma, die de dagelijkse gang van zaken heeft toevertrouwd aan Suse en Sascha, die hierbij gesteund worden door Ineke Bouland, Kim Dijksman en Cynthia Kamperdijk. “In totaal zijn we dus met ons vijven. Allemaal gediplomeerd drogist, met allemaal al heel wat jaren ervaring.”

 

Actiedag 28 april

ETOS Badhoevedorp viert het 12,5 jarig jubileum met een speciale actiedag. Op vrijdag 28 april krijgen klanten die minimaal 12,50 euro besteden een leuke goody bag cadeau en mogen ze gratis hun nagels laten lakken. Wenkbrauwen make-up specialist Christian komt naar Badhoevedorp, evenals huidspecialist Collistar. “Problemen? Vragen? Ze helpen graag bij het vinden van een goede oplossing. Hun advies is gratis. En verder geldt: de hele week 12,5% korting op alles, behalve op geneesmiddelen, babyvoeding tot  6 maanden, en actie-artikelen.”

Suse en Sascha benadrukken bij dit jubileum nog eens dat ‘hun’ ETOS geen gewoon filiaal is van een grootwinkelbedrijf. “Wij zijn een franchisewinkel, met een eigen gezicht en een eigen assortiment.  Klanten vinden bij ons, naast alle bekende producten, artikelen die wij als enige in deze regio verkopen. Voorbeelden? Voor de gezondheidsproducten zijn dat Solgar en Arkocaps.  Solgar, in het bekende goud-bruine potje, is een voedingssupplement. Arkocaps is fytotherapie. Puur natuur, een plantenproduct. Het werkzame deel wordt zonder verdere toevoegingen verwerkt. Allebei topkwaliteit. En bij onze afdeling cosmetica springen merken als Christian en Collistar er  uit”.

Suse zit al 30 jaar in het vak, Sascha zo’n 20 jaar. “Noem ons maar gerust drogist in hart en nieren. Het is een erg leuk vak. Heel afwisselend, zeker doordat je veel contact hebt met de klanten en echt met ze mee kunt denken. Bij ons ligt het accent niet zozeer op de verkoop, voorop staat dat de klant kan rekenen op een goed advies. Dat vinden de mensen duidelijk prettig, ze komen graag terug. En van nieuwe klanten horen we vaak: jullie hebben mijn moeder, vriendin, buurvrouw zo goed geholpen, ik word hier nu ook maar klant. Betere mond-tot-mond reclame is er niet, toch?”

ETOS Badhoevedorp. Sloterweg 121, Badhoevedorp. Tel. 020-6596364. Open: ma t/m vrij: 9.00-18.00 u, za: 9.00-17.00 u. Zondag gesloten