Entertainment in Media Markt in november

Rotterdam – In november maakt Media Markt wederom zijn naam waar als dé entertainmentstore met opzienbarende evenementen op het gebied van muziek, film en games. De internationale artiest 50Cent trapt af met een signeersessie op vrijdag 31 oktober in Media Markt Arena (Amsterdam). In Media Markt Arena vinden tevens de filmpremière van de Nederlandse film ‘Aanmodderfakker’ en de signeersessie van Armin van Buuren plaats. Media Markt sluit de maand af met een FIFA 15 final tournament in Media Markt Almere.

Signeersessies Zowel nationale als internationale artiesten bezoeken regelmatig de Media Markt. Van Jan Smit tot Beyoncé, Media Markt heeft ze ontvangen. Op vrijdag 31 oktober is het de beurt aan de Amerikaanse hiphopartiest 50 Cent (Curtis James Jackson). Hij is aanwezig bij de Nederlandse releaseparty van zijn koptelefoonmerk SMS Audio. Er wordt een signeersessie gehouden op vrijdag 31 oktober van 19:00 tot 20:00 uur in de Media Markt Arena in Amsterdam (Arena Boulevard).

Op vrijdag 7 november is één van de beste DJ’s ter wereld, Armin van Buuren, vanaf 16:00 uur in Media Markt Arena in Amsterdam aanwezig voor een signeersessie van zijn nieuwe album ‘Armin Anthems’.

Filmpremière De met drie Gouden Kalveren bekroonde film ‘Aanmodderfakker’ beleeft op zaterdag 1 november een unieke voorpremière om 20:30 uur in Media Markt Arena in Amsterdam. We Want Cinema, distributeur September Film en producent Pupkin bieden 150 echte aanmodderfakkers de eenmalige kans om de film in de perfecte setting te bekijken: op de TV-afdeling van de Media Markt Arena, waar hoofdpersoon Thijs (Gijs Naber) in de film een bijbaan heeft. De cast en crew van ‘Aanmodderfakker’ zijn natuurlijk bij de première aanwezig. Na afloop van de film zal er een Q&A plaatsvinden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.wewantcinema.nl/aanmodderfakker

Nacht in de Media Markt In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november beleven vier vrienden een wel heel bijzondere nacht. Zij slapen namelijk die nacht in Media Markt Rotterdam Centrum. De winnaar van de Facebook-actie van Media Markt mag met drie vrienden een hele nacht films kijken, gamen, dineren én feesten met een DJ in Media Markt Rotterdam Centrum, die ze helemaal voor zich alleen hebben.

Gametoernooi Op zaterdag 29 november weten gamers Media Markt Almere te vinden voor het groots opgezette FIFA 15 final tournament. FIFA Football is de populaire voetbalsimulatie gamesserie waarvan in september alweer het laatste deel, FIFA 15, uitkwam.

Over Media Markt Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen 46 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Klanten kunnen ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop www.mediamarkt.nl. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten.