Elsa Fashion is klaar voor lente en zomer

Open Huis op 10 en 11 maart

Anja Maas

Badhoevedorp. “We bestaan 34 jaar. Daarbij past een gastvrij open huis. Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is iedereen die nieuwsgierig is naar de mode van 2017 in de Arendstraat weer van harte welkom.”

Elsa en Leo, samen al vele jaren het gezicht van Elsa Fashion, staan ook dit jaar klaar om klanten kennis te laten maken met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van de damesmode. “Ons open huis heeft het motto  ‘lekker en modieus’. Modieus heeft geen toelichting nodig, lekker kan op twee manieren geïnterpreteerd worden. Wij geven een lekker modefeestje, onze buurman Kunst en Quiche helpt met de verzorging van de inwendige mens.”

elsa fashion summer show

Over de nieuwe mode is Elsa zonder meer enthousiast: sprankelend mooi. “Wie komt kijken, ziet topkwaliteit met stijl en volop kleur.” Ze noemt een paar merken. Airfield, met ook in 2017 prachtige modellen. “Laat je verrassen, dat gebeurt ook gebeurt ook met onze collecties van Cambio, Faber, Caroline  Biss en Joseph Ribkoff.  Allemaal merken die inzetten op een fleurige en kleurige lente.”

Bij Cambio, een naam als het gaat om pantalons, doet dit jaar de kleur rood  volop mee. “Naast het al bekende marine en wit een perfecte aanvulling. Airfield heeft een thema ‘geel’: bij de tops en T-shirts, maar ook bij de tricot jasjes. Je krijgt leuke combinaties van geel met wit en zwart. En als je ecru combineert met zwart, afgezet met een geel biesje, heb je best een blikvanger.”

Wie kiest voor een jurkje – de laatste tijd helemaal terug in het modebeeld – kan eens kijken naar de collectie van Caroline Biss. “Een prachtig merk, dat bij ons niet mag ontbreken. Leuke japonnetjes, comfortabel  bloezende tops. Dat laatste is bij uitstek geschikt als je niet een te zwaar accent wil leggen op je taille.” Ook Faber presenteert mode met als thema ‘geel’. “Mooie, los vallende vestjes met bijpassende T-shirts. Nee, dat zijn geen twinsets. Die hebben we overigens wel in onze collectie: een blijvertje, je bent er altijd modieus mee.” Voor de sportievelingen wijst ze nog even op het Oostenrijkse  Sportalm. “Polo’s voor als je wilt gaan golfen, leuke jasjes in donkerblauw en lime. Het is allemaal te veel  op te noemen. Dus ik hou het bij : welkom op 10 en 11 maart tussen 10.00 en 17.00 uur. Bij Elsa, als het mooi mag zijn……”

 

 

Elsa Fashion, Arendstraat 3, 1171 DZ Badhoevedorp. Tel. 020-6597203