Eindelijk de eerste paal!

Op donderdag 18 mei a.s. om 15:00 uur wordt de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand van brouwerij De 7 Deugden.
Locatie: Akersluis 8D Amsterdam (bij de molen van Sloten)

Het heeft lang geduurd, maar het is nu zo ver: De bouw van het nieuwe pand van De 7 Deugden kan beginnen.

De vergunningen zijn binnen, de aannemer is bereid gevonden om het pand te bouwen, de offerte van de bank is getekend en de eerste resultaten van de crowdfunding-actie staan op de bankrekening. De erfpacht wordt binnenkort geregeld.

De 7 Deugden groeit uit zijn huidige pand: de medewerkers woekeren met de ruimte en snakken naar lucht. In het nieuwe pand en met de nieuwe apparatuur kunnen de brouwers straks 3x zoveel bier brouwen als nu.

Naar verwachting is het pand in november klaar voor gebruik, zodat in januari de eerste bieren met de nieuwe apparatuur opgeleverd kunnen worden

De 7 Deugden onderscheidt zich van de meeste andere brouwers door in haar bieren bijzondere ingrediënten te verwerken en daardoor unieke smaken te creëren.

Brouwerij De 7 Deugden heeft als doel werkgelegenheid te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt door middel van het brouwen en verkopen van bier. Op dit moment zijn er 14 mensen werkzaam bij de brouwerij, in 2019 moeten dat er 30 zijn.

Open dag 20 mei
Brouwerij De 7 Deugden is op zaterdag 20 mei geopend vanaf 14:00 tot 20:00 uur voor rondleidingen en proeverijen. Op 19, 20 en 21 mei worden de Nederlandse brouwerijdagen gehouden. In het hele land zijn op de dagen brouwerijen open voor belangstellenden. Zie ook: http://www.weekvanhetnederlandsebier.nl/nederlandse_brouwerijdagen