Eindelijk. De Aker krijgt glasvezel

Glasvezel enthousiast ontvangen.

16 juli, Amsterdam – De uitslag is duidelijk: De Aker heeft gekozen voor glasvezel. Voldoende huishoudens hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. Dankzij deze aanmeldingen zal Reggefiber iedere woning binnen het aansluitgebied voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Reggefiber is inmiddels al begonnen met de aanleg van dit netwerk.

Aanleg glasvezelnetwerk van start.

Jaap Wals Fotografie

Jaap Wals Fotografie

Vandaag is Reggefiber begonnen met de aanleg van het netwerk. Het startsein hiertoe werd gegeven door stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud, die aanwezig was bij het plaatsen van de eerste wijkcentrale aan de Zuiderakerweg.

 

Aanmelden kan nog steeds.

De inwoners van De Aker ontvangen tijdig bericht wanneer hun woning aangesloten wordt. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Bewoners die ook gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen zich alsnog aanmelden. Zolang de graafploegen de wijk nog niet hebben verlaten worden er geen kosten in rekening gebracht.

Meer informatie.

Wie meer informatie wil over de vele voordelen van glasvezel en over de serviceproviders, kan terecht op www.eindelijkglasvezel.nl/amsterdam-de-aker. Hier kan men terecht voor een antwoord op alle vragen over glasvezel en een overzicht met betrekking tot de verschillende abonnementen van de serviceproviders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.