Eigenaresse Lizzy: ‘Ik nodig mijn klanten graag uit voor een feestweek’

Eerste verjaardag voor Donna-Lizzy Fashion

Donna -Lizzy Fashoin, Lorentzplein 34, Badhoevedorp. Tel. 020-6593490. Open: ma: 13.00-18.00, di, wo, do, vrij: 10.00-18.00 uur, za: 10.00-17.00 uur.

 

Badhoevedorp. “‘Op 20 november 2010 deed ik  de deuren open, dus staan we nu voor de viering van onze eerste verjaardag. Dat is een bijzondere mijlpaal en verdient dus ook een bijzonder feestje’’, zegt Lizzy Wiers van Donna-Lizzy Fashion.

 

Anja Maas

 

De jeugdige Badhoevedorpse – toen ze als onderneemster van start ging was ze pas 21 jaar –  geeft daaraan invulling met een speciale feestweek, die zich afspeelt van 21 tot en met 26 november. ‘We beginnen op maandag met lekkere hapjes en een drankje. Dan zijn er van dinsdag tot en met vrijdag een aantal leuke beauty workshops in combinatie met  feestelijke presentaties. En zaterdag, onze slotdag, staat in het teken van een sprankelende modeshow.’’

Het thema van dit verjaardagsfeestje is ‘een mooi uiterlijk op weg naar de feestdagen’. ‘Dus leggen we niet alleen het accent op kleding, maar is er ook aandacht voor bijvoorbeeld mooie handen met een manicure. En wie op zaterdag onze winkel bezoekt, kan niet alleen genieten van een modeshow, maar krijgt ook een leuke goodie bag mee naar huis. Verder kunnen klanten profiteren van een kortingsbon, te vinden in de advertentie van deze krant. Die is in te wisselen bij een aankoop tijdens de feestweek. Leuk toch?”

 

Eigen stijl

 

Lizzy Wiers zorgde op het Lorentzplein voor een prima aanvulling van het Badhoevedorpse winkelbestand. Juist het sterke punt van Badhoevedorp: zaken  die anders dan anders zijn, komt bij haar tot uiting. “Ik heb leuke, vlotte mode, die geschikt is voor iedereen. Trendy modellen voor de vrouw van deze tijd, waaraan een aantrekkelijk prijskaartje hangt”, zei ze bij de start vorig jaar. Een visie die aanslaat, want  inmiddels weten de klanten haar te vinden. ‘’Ik kies voor  een eigen stijl”, aldus Lizzy. En dat laat ze niet alleen zien in haar collectie, maar ook in de aankleding van haar winkel. “Met een leuk merkenpakket zoals bijvoorbeeld kleding van Ichi, Gsus, Jacky Luxury, Relish,Mavi, Dictionary en Lounge life probeer ik me echt te onderscheiden. Nogmaals, ik ben er niet alleen voor jonge klanten. Kijk bijvoorbeeld naar mijn collectie jeans: van skinny voor de hippe dames  tot een recht model, voor de wat klassiekere vrouw. En wat ook belangrijk is: de kleding is beschikbaar van maat 36  tot 46 .Verder verkoop ik accessoires: sieraden, sjaals, tassen,schoenen. En ook leuke cadeautjes. Nu Sinterklaas is aangekomen doe ik ook graag voor hem mijn deuren open. Een mooi accessoire of een beauty-item is heel geschikt voor het feest van 5 december.”

 

  • Donna -Lizzy Fashoin, Lorentzplein 34, Badhoevedorp. Tel. 020-6593490. Open: ma: 13.00-18.00, di, wo, do, vrij: 10.00-18.00 uur, za: 10.00-17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.