Eetcafé Het Zwaantje in Zwanenburg wint Bronzen Tapknop en Gouden Spatel

Eigenaar Ronald Hoogesteger proost op het winnen van de Bronzen Tapknop en de Gouden Spatel. Foto: Sjoerd Spendel

Eigenaar Ronald Hoogesteger proost op het winnen van de Bronzen Tapknop en de Gouden Spatel. Foto: Sjoerd Spendel

Zwanenburg- Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en het best getapte biertje in een eetcafé kan je bij Eetcafé het Zwaantje terecht. Deze is gevestigd aan de Zwanenburgerdijk 454 te Zwanenburg. De horecazaak is namelijk de winnaar van de Bronzen Tapknop en de winnaar van de Gouden Spatel. Eetcafé Het Zwaantje mag zich daarmee tot de derde beste horecazaak en het beste Eetcafé van de regio Groot Amsterdam noemen. Eetcafé Het Zwaantje is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Eigenaar Ronald Hoogesteger ontving hiervoor de Gouden Spatel uit handen van Vincent Bernhart, Accountmanager van Groot Amsterdam, HEINEKEN Nederland. 

De verkiezingen van het beste restaurant van de regio en uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2015 zijn onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling. Dit jaar doen ook restaurants en eetcafés hieraan mee”, vertelt Vincent Bernhart, Accountmanager van Groot Amsterdam Nederland, HEINEKEN Nederland. “We toetsen de restaurants die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo kunnen we garanderen dat de gasten bij Eetcafé Het Zwaantje op de goede manier van hun bier kunnen genieten.”

Dubbel winst

Eigenaar Ronald Hoogesteger van Eetcafé Het Zwaantje is erg trots op de Bronzen Tapknop en de Gouden Spatel. “Het is geweldig dat we deze prijzen hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Dat resulteert direct in meer werkplezier en meer waardering van onze gasten. Dat we daar nu ook nog deze prijs aan toe mogen voegen, is voor ons echt een bekroning!”