Eerste paal grootste Audi-Centrum van West-Europa

In de vroege ochtend van 22 november -het was zeven uur, net boven nul en mistig -is de eerste paal geslagen van het nieuwe Audi Centrum in Amsterdam, onderdeel van de A-Point groep.  Het nieuwe pand langs de snelweg A2 wordt de grootste Audi-terminal van West-Europa. De mijlpaal werd bijgewoond door het voltallige personeel van Audi Centrum Amsterdam, directie van A-Point en vertegenwoordigers van de importeur, de architect en de aannemer.

Gerard Jansen, directeur Audi Nederland, viel de eer te beurt de heimachine te bedienen. Dat deed hij samen met Heiko Breilmann, directeur van Audi Centrum Amsterdam. Gerard Jansen, directeur Audi Nederland, viel de eer te beurt de heimachine te bedienen. Dat deed hij samen met Heiko Breilmann, directeur van Audi Centrum Amsterdam. De symbolische handeling werd gadegeslagen door de trotse medewerkers van het Audi-dealerbedrijf , die reikhalzend uitkijken naar hun nieuwe gebouw. Hun pand krijgt een oppervlakte van totaal 6.000 vierkante meter en een hoogte van 14 meter. Hiermee is de Audi-terminal tussen de A2 en de Klokkenbergweg in Amsterdam-Zuidoost de grootste in zijn soort van West-Europa.

Zowel Heiko Breilmann als Gerard Jansen benadrukten in hun speech in de nabijgelegen tent dat het ultra moderne pand de verwachtingen van de Audi-klanten nog hoger zal stellen en dat de medewerkers van Audi Centrum Amsterdam een uiterste prestatie moeten gaan leveren om aan die verwachtingen te voldoen. Heiko: ‘Het is niet alleen ons nieuwe gebouw wat succes brengt, maar vooral wat we erin dóen.’ Daar zeiden beide sprekers overigens het volste vertrouwen in te hebben gezien de positieve ontwikkeling in klantentevredenheid die de medewerkers in het huidige Audi-pand aan de Keienbergweg dit jaar samen hebben weten te realiseren.

Na het slaan van de eerste paal genoten de genodigden van het in de goed verwarmde tent geserveerde ontbijt, waarna iedereen zijn of haar weg vervolgde om aan de dinsdagse werkdag te beginnen.

Het nieuwe Audi Centrum Amsterdam is ontworpen door Jacobs Architekten uit Eindhoven. De projectontwikkelaar is de firma M.Caransa BV.  De aannemer is Hillen & Roosen uit Amsterdam.Naar verwachting opent de nieuwbouw in november 2012 haar deuren. Nieuwsgierig? Volg de bouw ‘live’ op www.audiamsterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.