Eendrachtsparkfestival 🗓

Amsterdam Nieuw-West

 

Op zondag 15 september presenteert Stichting IJ Producties in opdracht van Stadsdeel Nieuw-West, de eerste editie van het Eendrachtsparkfestival. Stichting IJ Producties, tevens de organisatie achter Over het IJ Festival en het Noorderparkfestival, brengt hiermee een ode aan de schoonheid van het Eendrachtspark en de kracht van de buurt.

Eendrachtsparkfestival belooft een verrassend cultureel activiteitenprogramma met o.a. livemuziek van Master Stu en Karima El Fillali & het Amsterdams Andalusisch Orkest, theater door Josef Stiller en Khadija Massaoudi & Selim Dogru, maar je kunt ook genieten van de derwisj van Ahmad & Alkhatib, of rondstruinen op de gezellige buurtmarkt. Storytelling Centre organiseert bijzondere ontmoetingen tussen de bewoners van Geuzenveld en alle Amsterdammers.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zo kunnen ze worden geschminkt door Eigenwijks, zijn er workshops van ISK Dance Collective en ZID theater, is er een theatervoorstelling van Hakim Traïdia en nog veel meer!

Het Eendrachtsparkfestival op zondag 15 september is gratis toegankelijk voor iedereen en viert de sociale en culturele rijkdom van Nieuw-West voor de buurtbewoners en alle Amsterdammers die zin hebben in een mooie dag vol feest en verbinding!

Praktische informatie

Zondag 15 september van 12.00u tot 18.00u. Afterparty vanaf 18.00u in Kiosk West.

In het Eendrachtspark. Gratis toegankelijk.

Kijk voor het volledige programma op www.eendrachtsparkfestival.nl