Een uitje voor het hele gezin

Stichting Getekend door… organiseert, in samenwerking met inloophuis Esperanza, op zondag 9 oktober 2016 van 13.00 tot 17.00 een middag met o.a. workshops voor jong en oud ten bate van borstkankeronderzoek via KWF. Het vindt plaats in Esperanza Badhoevedorp, Sloterweg 22, Badhoevedorp.

Er zijn verschillende activiteiten, zoals een workshop koken voor kinderen, knutselen, kinderschmink, glittertattoos, ballonvouwen, goochelen, mindfulness, pedicure, Reiki, face- of bodypaint en verschillende soorten massages. Tevens zijn er vrijwilligers aanwezig voor een praatje en er is drinken met wat lekkers. Voor de workshops wordt een bedrag gevraagd tussen de € 5 en € 20.

Onlangs heeft de stichting een kunstboek gelanceerd. Hierin zijn gebodypainte vrouwen die borstkanker hebben (gehad), met hun verhaal op een positieve manier neergezet.
Van de opbrengst van deze middag worden mammacare afdelingen in Nederland voorzien van dit boek en wordt geld gedoneerd aan het BRCA borstkankeronderzoek van dr. Matti Rookus via KWF.

Informatie: info@getekenddoor.nl