Een muzikale bingomiddag met de Zonnebloem

Eindelijk was het dan zo ver: de Zonnebloem muzikale bingo op 17 oktober jl. Iedereen was al ruim van te voren gearriveerd in het Dorpshuis in Badhoevedorp voor de muzikale bingo. In afwachting van wat komen ging, was iedereen onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, aan het keuvelen over koetjes en kalfjes.

Zonnebloem

Zonnebloem

Ondertussen werden de bingokaarten uitgedeeld waarop Jordaanse liedjes uit de jaren ‘50 stonden. Peter Bos, de gezellige en vooral grappige entertainer tijdens de bingo legde de spelregels uit en al snel daarna schalde ‘Koffie koffie een lekker bakkie koffie’ door de luidsprekers. Iedereen zocht fanatiek  naar de titel op de bingo kaart. Na de eerste Bingo! koos deze “gast” van de Zonnebloem met een brede lach een doos bonbons uit van de prijzentafel.  Uiteindelijk zijn alle prijzen gewonnen en ging iedereen na het nuttigen van een natje en droogje vrolijk naar huis.

Wie interesse heeft om vrijwilliger te worden bij vereniging de Zonnebloem kan contact opnemen met de secretaris op telefoonnummer: 020-6599269.