Een kijkje in de wereld van Kunstmatige Intelligentie

Collegereeks

Bent u nieuwsgierig wat Kunstmatige Intelligentie is? Wilt u weten hoe sterk ons huidige leven hierdoor al beïnvloed is? Kent u de positieve maar ook de ‘bedenkelijke’ kanten van KI? Gaat KI de mens overtreffen in denken en doen?

Een wereld zonder Kunstmatige Intelligentie is niet meer voor te stellen. Denk aan de robots in fabrieken, aan de apotheek om de hoek die al met een medicijnenrobot werkt en wat denkt u van de toepassingen in de geneeskunde, in de gezondheidszorg, in het onderwijs?

 

ESAN  (Energieke Senioren Amsterdam Nieuw-West) organiseert samen met OGJG (Oud geleerd, Jong Gedaan) een collegereeks voor senioren. Iedere week wordt een specifiek onderwerp behandeld.

 

College 1: Wat is kunstmatige intelligentie? 

College 2: Technologie in ons dagelijks leven

College 3: Robots

College 4: De toekomst van de kunstmatige intelligentie

 

De colleges vinden plaats op woensdagochtend 19 en 26 februari en 11 en 18 maart 2020, van 10:30 tot 11:30 uur in het Honk, Jan de Louterpad 8, Slotermeer. De kosten zij € 10,- voor de hele reeks. Docent is Selma Muhammad, van OGJG (Oud Geleerd, Jong Gedaan)


Aanmelden bij Joke Veldkamp (ESAN): 020-6146844 of 06-29482731 of via j.veldkamp45@upcmail.nl of esanamsterdamnw@gmail.com.