Eén jaar New York Pizza

New York Pizza Badhoevedorp bestaat 2 juli precies één jaar. Tijd voor een feestje dus, volgens eigenaresse Daniëlla. Ze was vorig jaar de eerste week best nerveus, als jonge vrouwelijke onderneemster een eigen New York Pizza, met een enorme investering. Nu een jaar later is ze blij deze grote stap genomen te hebben. Het is een enorm succes.

Ze had wel enige ervaring in de pizza wereld, maar een eigen zaak is toch wel heel iets anders. “Veel meer werk dan ik gedacht had, maar wel heel veel leuker”, vertelde Daniëlla.

In eerste instantie had zij de meeste klanten verwacht van de bedrijven rondom Schiphol, maar uiteindelijk blijkt de grootste groep klanten uit inwoners van Badhoevedorp te bestaan. Daniëlla had dat in eerste instantie niet verwacht. “Je bent toch iemand van buitenaf, niet uit Badhoevedorp”. De inwoners van Badhoevedorp zijn zo enorm enthousiast en betrokken bij de zaak, dat is heel bijzonder. Ondanks dat New York Pizza een landelijke organisatie is voelt deze vestiging echt als een lokaal bedrijf.

Het blijkt dat veel jongeren het fijn vinden om bij deze New York Pizza te werken, zij heeft geen moeite om medewerkers te vinden. Het goed samenwerkende team bestaat nu al uit ruim vijfenveertig medewerkers, toen ze begon waren dat er twintig.

Aan het milieu doen ze ook wat, de bezorgfietsen zijn elektrische e-bikes, ook de benzine scooters zullen in de toekomst vervangen worden door elektrische. De e-bikes worden bij de plaatselijke fietsenwinkel afgenomen, dat vindt Daniëlla belangrijk en hoort bij haar filosofie, als ondernemers moet je elkaar zoveel mogelijk steunen.

De pizza’s zijn vers, gezond en duurzaam. Weet wat je eet.” Het deeg wordt vers aangeleverd. In onze keuken maken we alles zelf klaar met de beste, natuurlijke ingrediënten. Nooit kunstmatige toevoegingen. Glutenvrij? Kan bij ons. Liever veggie? Geen probleem. Iedereen vindt bij ons de pizza die hij lekker vindt. Helemaal volgens eigen samenstelling. Optimale kwaliteit en service is wat onze klanten mogen verwachten van een echt Nederlands pizzabedrijf.

Op een kleine wijziging na zijn de openingstijden gelijk gebleven, sinds april zijn zij op zondag vanaf 12.00 uur open.

 

New York Pizza, Sloterweg 139, Badhoevedorp. Telefoon 020 3032893