Een gratis pizza voor de Toekomst van Nieuw-West!

Meedenken aan de toekomst van Nieuw-West? Een makkie! Wanneer je tussen 2 en 16 augustus een pizza besteld bij Steakhouse/Pizzeria Osdorp (Tussen Meer 282a), vraag dan naar de speciale Toekomstactiepizza! Deze speciale pizza heeft, naast je favoriete zelf gekozen beleg, een korte vragenlijst bovenop de pizzadoos. De vragen gaan over de toekomst van het stadsdeel en we zijn benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt! Wanneer je de vragenlijst hebt ingevuld krijg je bij de volgende bestelling een pizza helemaal gratis!

 

Bestel dus snel een pizza bij Steakhouse/Pizzeria Osdorp, via 020 367 0819 (tussen 17.00 en 22.00 uur). Let op, op=op! De gratis pizza’s worden aangeboden door Stadsdeel Nieuw-West.

Pizza van de toekomst

 

Geen pizzaliefhebber maar toch meedenken? Vul dan de enquête in via internet, ga naar: www.nieuwwest.amsterdam.nl/toekomst.

[Vorige week werd op de website van het stadsdeel de verkeerde naam van de deelnemende pizzeria genoemd. Steakhouse/Pizzeria Osdorp, aan de Tussen Meer 282a, doet mee aan de actie!]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.