“Een fantastische dag. En een heerlijk feestje”

Sylvia Wagenaar bij de heropening van haar schoonheidssalon
Badhoevedorp. Sylvia Wagenaar en haar team vierden zaterdag 5 september een bijzondere feestdag: de schoonheidssalon aan de Pa Verkuyllaan werd feestelijk heropend. Zoals dat hoort werden de gasten speciaal verwend: met een hapje en drankje, een –gratis- OPI manicurebehandeling en een niet te missen, goedgevulde goodie bag.

“We hadden een salon vol. Het was een heerlijk feestje”, zegt Sylvia Wagenaar. “Wat we precies hebben verbouwd en waarom? Ja, als je altijd gaat voor het nieuwste van het nieuwste moet je met je bedrijf nu eenmaal regelmatig updaten. Zo vonden we het tijd voor  een make- over van onze cabines en voor een nieuwe website. En we wilden Beauty Angel, onze nieuwste aanwinst, introduceren.”

 

Weg met die rimpels

Beauty Angel, wat is dat precies? “Een apparaat dat een optimale huidtherapie biedt met licht van collageenlampen. Dat licht wordt opgenomen door de huidcellen en dat zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Resultaat: de gevolgen van huidveroudering worden op een natuurlijke wijze verminderd. Rimpeltjes worden kleiner, je huid oogt zichtbaar strakker en wordt weer zacht en soepel. Het fijne van Beauty Angel is, dat er vrijwel direct resultaten zijn. Het vochtgehalte van je huid verbetert, er is meer lichtintensiteit, je krijgt fijnere poriën, kortom er ontstaat een totaal beter huidbeeld. Dat draagt bij aan ontspanning en een goede gezondheid. Natuurlijk zijn er ook resultaten op lange termijn. Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld en dat zorgt voor verjonging van je huid. De rimpeltjes in het gezicht en decolleté worden minder en ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken. Ja, natuurlijk mochten onze gasten afgelopen zaterdag Beauty Angel alvast ‘ervaren’. En als lezers nieuwsgierig geworden zijn na dit verhaal? Kom langs en onderga ook zo’n heerlijke behandeling. Bel ons even op 020-6117582.”

Sylvia Wagenaar zei het al: sinds 5 september werkt haar salon met een nieuwe website: in deze tijd een absolute must. “Ja, ook voor een schoonheidssalon en daarom vieren  we die start met iets speciaals: een like en share actie, waarbij we een Orlane Collageen Special behandeling verloten ter waarde van € 84,50.  Ga naar onze Facebookpagina Schoonheidssalon Wagenaar. Like & Share – maar dan wel openbaar – het bericht over onze vernieuwde website en je maakt kans.  Zaterdag 26 september maken wij via deze Facebookpagina de winnaar bekend. Al met al dus reden genoeg om een bezoekje aan de nieuwe Schoonheidssalon Wagenaar voor de komende tijd in uw agenda te noteren. Bel ons, mail ons, kom langs voor een afspraak: wij staan graag voor je klaar!”