Easy Shop de Aker maakt het u nog makkelijker!

Net als Bloemsierkunst Jan van der Voort zit ook de Easy Shop al vanaf het begin in  winkelcentrum Dukaat. Eigenaresse Simone heeft zich destijds ingeschreven bij de gemeente voor dit pand en was blij verrast dat zij hem heeft gekregen. Nu, 15 jaar later, heeft zij geen seconde spijt gehad van de stap om een eigen zaak te beginnen en gaat de komende jaren nog net zo enthousiast verder als dat zij begonnen is.

Bij de Easy Shop kunt u terecht voor ontelbare dingen. Nog niet zo lang geleden was hier een postagentschap maar tegenwoordig is dit een onderdeel van Post.nl., een postservicepunt voor bijvoorbeeld het versturen van pakketten, al dan niet aangetekend. Naast tabak en rokersgerei, alle kansspelen zoals Lotto, Toto, de Staatsloterij enz., de vele soorten wenskaarten en de telefoon- en cadeaukaarten, bent u hier ook aan het juiste adres voor computersupplies, agenda’s, papier- en schrijfwaren, schoolartikelen, de boeken top tien en de vele soorten cadeauboeken. Bij een cadeauboek kunt u denken aan een kookboek met daarbij dan een geschenk wat verband houdt met de inhoud van het boek, erg leuk om te geven en om te krijgen.

Sinds kort heeft eigenaresse Simone nog iets toegevoegd aan het assortiment. In de winkel vindt u nu ook hele leuke cadeauartikelen voor zowel kinderen als volwassenen, iets wat tot nu toe nog niet te krijgen was in het winkelcentrum. De klanten van het winkelcentrum kunnen dit nu dus dichter bij huis vinden en hoeven niet meer verder weg, makkelijk toch! Extra aandacht besteedt de Easy Shop aan de finishing touch van het cadeau. “Wanneer je iets geeft wat er al heel speciaal uitziet voordat je weet wat het is, maakt het effect van het geven nog groter en dat is toch waar een cadeau voor bedoeld is”, aldus Simone.

Nog een leuke tip voor de aankomende kerstdagen zijn de vele verschillende kleurboeken voor volwassenen, een ware trend van de laatste tijd. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld Mindful kleuren, Mandala Magie en Bloemen Magie, dus er is altijd wel iets van uw gading bij. Wanneer u iets koopt vergeet dan niet, als u deze nog niet heeft, een spaarkaart te vragen. Bij besteding van elke € 5,- (m.u.v. kansspelen, post en tabak) krijgt u een stempel en bij een volle kaart weer € 5,- retour bij uw volgende aankoop.

Ook wil Simone via deze weg alle klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen en het leuke contact dat zij al vele jaren heeft!

Easy Shop de Aker Pieter Calandlaan 812

Tel: 020-6673960.

Openingstijden: ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur