Duurzame vakantiewoningen in de Randstad zijn hot 🗓 🗺

from to
Meest recent
Droompark Buitenhuizen Map

Droompark Buitenhuizen

Terwijl begrippen als duurzaam en gasloos op de gewone woningmarkt nog goed tot ontwikkeling moeten komen, is het al mogelijk een gasloze vakantiewoning aan te schaffen. En dit ook nog op een unieke plek: een groen gebied nabij Amsterdam en Haarlem. Zowel geïnteresseerden in een eigen vakantiehuis als investeerders tonen veel belangstelling voor deze slimme ontwikkeling. Er wordt dan ook verwacht dat in het weekend van 25 en 26 mei, wanneer de verkoop start, veel vakantiewoningen gekocht gaan worden.

 

Het gaat om 40 direct aan het water gelegen woningen die de laatste bouwfase vormen op een modern en verzorgd recreatiepark: Droompark Buitenhuizen. Het ligt verscholen in het groen, in stadspark Spaarnwoude maar ook aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Volop natuur rondom dus, maar ook met steden als Amsterdam, Haarlem en IJmuiden in de buurt. Die combinatie van ontspannende natuur en prikkelende steden op het gebied van cultuur en vertier dichtbij maken de ligging uniek en bijzonder begerenswaardig.

Er zijn drie typen woningen die alle gasloos zijn en zijn vervaardigd met gebruikmaking van duurzame en onderhoudsarme materialen. Hun ligging en state-of-the-art uitvoering zorgen ervoor dat deze ultramoderne, lichte vakantiewoningen interessante verhuurmogelijkheden bieden. Het maakt de woningen bovendien erg geschikt als investering. Zeker nu door de geopolitiek het beleggen onder druk staat en de banken nauwelijks rente bieden, is de markt van recreatiewoningen een slim alternatief en sterk in ontwikkeling.

 

Droompark Buitenhuizen stelt geïnteresseerden op zaterdag 25 en zondag 26 mei (van 11.00 tot 17.00 uur) in staat om een kijkje te nemen op het park, informatie over de woningen in te winnen en zich voor dit nieuwe project in te schrijven.

Meer informatie op  www.droomparken.nl/buitenhuizen of via de accountmanager van dit project, Johannes Meijer: 06 23056549

 

Droompark Buitenhuizen – Buitenhuizerweg 2 – 1981 LK – Velsen-Zuid