Dutch Valley en Rodi geven elf meet&greet kaarten weg

SPAARNWOUDE – Dutch Valley en Rodi geven deze zomer elf meet&greet kaarten weg. De actie is een groot succes en favoriet bij de jongeren van Noord Holland zijn de artiesten van de Hip Hop stage. Niet verwonderlijk want met namen als De Jeugd van De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, The Partysquad, Lange Frans, Sef, Winne maar ook Gers Pardoel, Mr Polska en Ali B staat dit jaar de top van de Nederlandse hip hop scene op de verschillende podia van Dutch Valley Festival.

Dutch Valley

 

Volgens Nathalie Nachtegaal, 19 jaar, hbo-studente uit IJmuiden en inzender voor een hip hop meet&greet kaart, wordt het nog een hele tour om alle artiesten te gaan zien: “Vorig jaar was er zo veel te zien dat we bijna niet konden kiezen. Uiteindelijk hebben we ons kamp opgeslagen in de Hip Hop tent want de sfeer was daar mega goed dus ik ga voor de jeugd van Tegenwoordig. O nee corrigeert de Noord Holladse zichzelf, dat kan niet want die staan dit jaar op de mainstage.”

Volgens woordvoerder Aloys Buijs van Dutch Valley wordt het inderdaad een uitdaging om alle artiesten te zien: “We hebben gekozen voor een line up waar iedereen mee uit de voeten kan. Van Nick en Simon, Frans Bauer en George Baker tot Ali B, De jeugd van Tegenwoordig en Mega Piraten. Ongeveer twee weken voor het festival zal de time table bekend worden gemaakt. Vanzelfsprekend hebben we rekening gehouden met de verschillende doelgroepen en op die manier komen jongeren, rockers, liefhebbers van het levenslied en al die anderen gegarandeerd aan hun trekken.”

De line up van Dutch Valley is nog niet compleet want volgende week wordt een grote mainstage act bekend gemaakt. Buijs: “zoals beloofd hebben we een extra mainstage en rockstage act geboekt. De mainstage Mystery Guest maken we volgende week bekend. Samen met Rodi Media geven we een kaart voor twee personen weg voor diegene die het goede antwoord geeft op de volgende vraag: wat is de naam van de mystery guest van de mainstage?”

Om de inzenders in beetje op weg te helpen: het is een band! Reageren kan via de site van Dutch Valley en de community pagina van Dutch Valley op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.