Duifies 020 Festival alweer voor de helft voorbij gevlogen

De debuuteditie van het pop-up festival Duifies 020 is alweer op de helft. Sinds het eerste weekend van september presenteert Duifies 020 nieuwe en unieke parels in Amsterdam Nieuw-West. Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties.

Elke zaterdag en zondag verrast Duifies 020 zijn bezoekers door ze mee te nemen naar nieuwe en/of bijzondere hotspots in Amsterdam Nieuw-West, waar buitengewone muzikale acts en jonge talentvolle kunstenaars een pop-up podium krijgen. Er zijn nog 14 unieke edities te gaan.

Eerder kon je al genieten van muziek van Jasper Schalks en kunst van Daniele Scauso bij hostel Train Lodge, muziek van Het Gloren en kunst van Elze van den Akker bij Stadsboerderij Osdorp en werd er een brunch georganiseerd in het restaurant van The Student Hotel, terwijl Port of Call zijn intieme liedjes speelde en je de prachtige illustraties van Isabelle Oud kon bewonderen.

Komende zaterdag reist Duifies 020 weer verder naar TonTon Club Puck, waar Barnyard Tea zijn dansbare, rauwe bluegrass met stijl, klasse en een vleugje rock & roll ten gehore zal brengen. Zondag strijkt het festival neer bij Slagerij Kaddour. Hier zal singer-songwriter Clasine, gewapend met haar gitaar en warme stem, het publiek vermaken met haar donkere, oprechte maar toch ook optimistische liedjes. Dit is nog niet alles, ook o.a. Brouwerij de 7 Deugden, Hotel Buiten, Looiedet, en Lola Luid staan nog op het programma. Hier laten we je graag kennis maken met Margot Merah, JARA, Stan Vreeken en Youri & Marie. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Nieuw-West. Toegang voor alle evenementen is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.duifies020.com of www.facebook.com/duifies020.