Dubbeldikke Dendennis 🗓 🗺

Bedrijven Meest recent
The Yarn Barn Map

donderdagavond (25 oktober) Boeksignering.

Badhoevedorp – Donderdag 25 oktober komt Dendennis,  Nederlands meest geliefde mannelijke haker naar The Yarn Barn – creatief met garen!

Dendennis en Brigitte van der Erve

Met zijn allernieuwste dubbeldikke Dendennis haakboek ‘Héél veel knuffels haken’ laat hij zien hoe je weer aan de slag kunt met het haken van de leukste karakters van Nederland! Deze nieuwe Dendennis staat vol met nieuwe haakpatronen, maar ook vertrouwde patroontjes keren terug. De schattige karakters in het boek zijn voorzien van een originele foto, een duidelijke haakbeschrijving en een moeilijkheidsgraad.

The Yarn Barn te Badhoevedorp ontvangt DenDennis donderdag 25 oktober van 19:00 – 21:30 in de winkel voor een gezellige boeksignering.

Je kunt gezellig komen haken aan de grote steigerhouten tafels, Dendennis zijn vele beroemde amigurumi’s bewonderen of haakvragen stellen. Ook zal Dendennis zijn nieuwe haak baby-lijn bij ons die avond laten. We willen er 25 oktober echt een feestje van maken en natuurlijk wordt er gezorgd voor een vers bakje koffie, thee met wat lekkers. Entree is voor iedereen toegankelijk én GRATIS.

Als mensen zeker willen zijn van een (gesigneerd) boek op deze avond, is het aan te raden deze alvast te reserveren via de website van The Yarn Barn (www.yarnbarn.nl).

The Yarn Barn

Pelikaanstraat 51-a

1171 DG BADHOEVEDORP

(t) 020 88 939 99