Drukkerij Koopmans eerste hoofdsponsor sv Christofoor, afdeling basketball

Afgelopen maandag 22 mei is Drukkerij Koopmans de eerste hoofdsponsor van SV Christofoor, afdeling basketbal geworden!

Het ambitieniveau en het enthousiasme van de bestuursleden van SV Christofoor sprak Frank Koopmans, algemeen directeur van Drukkerij Koopmans, zo aan dat hij besloot de basketballclub te sponsoren. Drukkerij Koopmans uit Zwanenburg heeft zijn sporen in de sportsponsoring ruimschoots verdiend: van de Zesdaagse van Amsterdam en Rotterdam tot en met het sponsoren van de topbasketballorganisaties in Amsterdam, naast de wielerverenigingen De Bataaf en Olympia tot en met de voetballclubs VV Zwanenburg, SCW Rijsenhout, SVZ Zevenhoven en Blauwwit Amsterdam.

Frank Koopmans en Frank Gerritse , voorzitter van de basketballvereniging SV Christofoor

Kortom SV Christofoor is zeer verheugd met Drukkerij Koopmans in zee te gaan! De overeenkomst betekend dat alle jeugdteams van SV Christofoor, afdeling basketbal van een nieuw tenues worden voorzien de komende 3 jaren!

Jeugd van 6 tot 12 jaar kan trouwens elke woensdagmiddag basketballen tot aan de zomervakantie op de locatie “de Banne”  van 15.00 uur tot 16.30 uur, onder leiding van SportService Haarlemmermeer en jeugd spelers van SV Christofoor. Je kan uiteraard gratis meedoen.

Voor meer informatie over basketbal, contact:

Frank Gerritse 

Mob: 06-53171094

Basketbal Vereniging Christofoor Halfweg/Zwanenburg

http://www.svchristofoor.nl/