Drie dagen feest in Nieuw Sloten

Winkelcentrum Nieuw Sloten bestaat 14 september precies 20 jaar. Dat wordt groots gevierd. Daarom is het vanaf vrijdagmiddag 12 september drie dagen feest op en om het Belgiëplein. Zo staat er een poffertjeskraam op het plein en zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals een kindertrein op zaterdag en zondag. Uiteraard zijn de kinderattracties gratis!

Vrijdagmiddag v/a 16.00 uur

De aftrap van de feestdagen vindt vrijdagmiddag 12 september plaatst om 16.00 uur, door ontkurken van een 7 meter hoge ‘champagefles’ vol met ballonnen, en een korte toespraak van stadsdeelwethouder Achmed Baâdoud. Daarna spreekt ‘Prinses Beatrix’ het winkelend publiek en de winkeliers toe. Er loopt een ballonnenclown rond en van 17.00 tot 19.00 uur speelt de soul, funk, dance classics band JammPurr de sterren van de hemel vanaf een podium op het Belgiëplein.

Zaterdag v/a 10.00 uur

Zaterdag 13 september zijn er diverse activiteiten voor kinderen, zoals een bungee , zweefmolen, skydancers, kinderschmink en karaoke voor de kinderen. ’s Middags verplaatst het looporkest ‘Blind Bob and the Grillplates’ zich door het winkelcentrum.

Van 17.00 tot 19.00 uur treedt de soul, funk, dance classics band JammPurr nogmaals op vanaf het podium.

Zondag v/a 11.00 uur

Op zondag 14 september zijn er 10 oude ambachten (manden vlechten, kaas maken, stoelen matten, tin gieten, kralen op tassen breien, touwdraaien, klederdrachtpoppen maken, hout draaien, bretons houtwerk en pyrografie). Waar& Huis organiseert Waar& Markt: een heuse streekmarkt. In Waar & Huis is een tentoonstelling te zien over het ontstaan van Nieuw Sloten. Verder verzorgt Muziekvereniging Amsterdam een concert van twee keer 45 minuten en treedt het looporkest The 4 Adventures op.

De activiteiten worden aangeboden door de Winkeliersvereniging Nieuw Sloten, onder voorzitterschap van Leo van der Haagen.

Deze week jubileum aanbiedingen in de Westerpost

[codepeople-post-map]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.