Dragon Carwash XXL van start in Zwanenburg

“Onze wasstraat klaart elke klus”

Zwanenburg. “Waarom de toevoeging XXL? Omdat we ook auto’s die in die maat vallen optimaal schoonmaken. Rijders van ‘gewone’ particuliere wagens zijn hier welkom, maar wij zijn specialist in grote maten”, zegt Roger Kleian.

Anja Maas

Dragon Carwash XXL van start in Zwanenburg

Dragon Carwash XXL van start in Zwanenburg

Het goed laten reinigen van een grotere auto is niet altijd even gemakkelijk, want waar kun je met een wagen terecht die flink hoger is dan een standaardmodel? Deze vraag, zo heeft hij zelf ervaren, was niet zo makkelijk te beantwoorden. In Zwanenburg en directe omgeving was er namelijk nog geen wasstraat te vinden die ook is afgestemd op automaat XXL. Toen ontstond bij hem het idee een bedrijf te beginnen dat zo’n omvangrijke klus wel kan klaren. Samen met echtgenote Trudi waagde hij onlangs de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap. “We konden op industrieterrein De Weeren dit pand huren, dat we helemaal konden inrichten zoals ons dat voor ogen stond. Sinds 3 september zijn we hier klaar voor alle autotypes: zeg maar van een mini tot een Mercedes Sprinter en een Volkswagen Crafter Verlengde Versie.”

Je brood verdienen met je eigen bedrijf is voor Trudi en Roger altijd al een droom geweest. “En als je die dan waar kunt maken, dan moet je die kans grijpen”, vertellen ze. “We hebben gekozen voor de naam Dragon. En deze draak vind je ook terug in ons logo. Waarom een draak? Omdat  iedereen dit dier nu eenmaal associeert met krachtige maatregelen. En in ons geval is dat niet vuurspuwen, maar grondig te keer gaan met water en zeep. Dan weten onze klanten in ieder geval dat ze erop kunnen vertrouwen dat hun auto inderdaad op en top schoon weer naar buiten komt. Bovendien – misschien is het nog wel aardig om even te vertellen – is mijn Chinese sterrenbeeld ”draak”. Dan heeft onze bedrijfsnaam toch ook iets persoonlijks.”

Kwaliteit

Wie zijn auto toevertrouwt aan de goede zorgen van  Dragon-draak in Zwanenburg kiest bewust voor kwaliteit. Roger. “Daar staan wij voor. Uiteraard bieden we verschillende wasprogramma’s, de klant moet een keuze hebben. Onzee prijsstelling is aantrekkelijk ten opzichte van de prima resultaat, dat we aanbieden. Iedere auto wordt eerst zeer grondig voorgereinigd. Daarna volgt pas het rondje door de wasstraat. “Hij is nog nooit zo schoon geweest”, is een reactie die we nu al vaak hebben gehoord. En dat geloven we graag, want achtergebleven vuil en aanslag, dat hoort er ons niet bij. Zoals ik al zei, we zijn net gestart, dus we moeten nog groeien. De eerste reacties zijn goed. Hopelijk rijden hier over een niet al e lange periode 60 à 70 auto’s per dag naar binnen. En ons team staat klaar die echt helemaal schoon weer naar buiten te laten komen.”

Dragon Carwash XXL, Weerenweg 28C, Zwanenburg. Tel. 020-4977404, internet: www.dragoncarwashxxl.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.