Douwe Egbertspunten voor pakken koffie

Voedselbank Haarlemmermeer blij met de DE punten actie

De Lions Club Haarlemmermeer-Host gaat het nog een keer proberen om de laatste zuinig opgespaarde DE punten te verzamelen . Nog steeds komen er sigarenkistjes en trommeltjes  uit de keukenla tevoorschijn van mensen die nauwelijks meer wisten dat ze nog  DE punten hadden liggen.  De Lions vragen met nadruk ook om familie, vrienden en bekenden te vragen naar DE punten. De grote massa komt zo leert de ervaring uit erfenissen.
Na drie jaar op rij een record van meer dan 1 miljoen punten per jaar te hebben opgehaald is nu nog de vraag of er nog punten verstopt liggen.
Voor iedere 600 punten doneert Douwe Egberts een pak koffie voor de Voedselbank.

Hoofddorp – Lions clubs Haarlemmermeer verzamelen Vreemd en Oud geld in voor oogoperaties in de 3e wereld. Godian Ejiogu donkere man in midden

Door het verleggen van de grenzen van de Haarlemmermeer zijn nu ook Spaarndam en Haarlemmerliede bereid om mee te doen met verzamelen.
Men kan de punten inleveren bij alle 27 Dorpshuizen van  “ Maatvast”.
Of rechtstreeks bij de Voedselbank, Debbemeerstraat 29 in Hoofddorp.
Nu ook in een aantal kerken en Zorgcentra, Bornholm, Horizon en de Meerstede.  Winkels van Albert Hein in Hoofddorp-C  en de Bruna in de Symfonie te Nieuw-Vennep.  “de Oase” in Zwaanshoek, ”de Ontmoeting”  in Buitenkaag en “de  Olm” in Zwanenburg.
Inleveren, opsturen of  op laten halen kan ook.  Jan de Jong, Egholm 37, 2132 BB Hoofddorp  tel: 023-5613330.

 

De 2e actie die lekker meeloopt is het inzamelen van Oud- en Vreemd Geld.
De opbrengst hiervan komt ten goede aan het uitvoeren van oogoperaties in de arme landen. Voor €  15.—kan een blinde weer zien. Het bedrag wordt voor 50%  ondersteunt door “Wilde Ganzen”  Ook Nederlandse oogartsen gaan op vrijwillige basis deze oogoperaties uitvoeren. Deze actie loopt al vele  het jaar rond  door en in diverse winkels staan zuilen om het geld in te werpen. Een mooiere bestemming is niet te bedenken.
Tijdens deze actie kunnen  de DE-punten en munten in dezelfde doos.
De actie loopt  t/m 12 januari, en van harte aanbevolen.