Doneer mee aan het Van Eesteren Café

De crowfunding voor het Van Eesteren Café is afgelopen donderdag gestart! Zo hoopt het Van Eesterenmuseum de bezoekers van het nieuwe Paviljoen aan de plas straks ook met lekkere koffie te verwennen. De crowdfund website is www.voordebuurt.nl/vaneesterenpaviljoen.

Een plek voor iedereen Hoe mooi is het als jij en andere bezoekers op deze unieke plek aan de Sloterplas een goede koffie kunnen drinken, of een lekkere tosti kunnen eten. Zodat iedereen uit de buurt, geïnteresseerden in het erfgoed van de jaren vijftig en zestig en Van Eesteren fans bij elkaar aanschuiven in het paviljoen. Het Van Eesteren Paviljoen is graag zo’n plek. En jij kunt helpen dat mogelijk te maken.
Voor de inventaris van het café Voor een deel van de inventaris van het café hebben we minimaal een bedrag van 10.000 euro nodig. Helemaal klaar en goed ingericht zijn we met 20.000 euro. Daarom is deze crowdfund opgedeeld in 2 x 10.000 euro. Voor 10.000 euro komt er een heel goed espressoapparaat, een tosti-apparaat, een koelkast, een vaatwasser en heel toepasselijke jaren vijftig stoelen. Maar we willen ook graag een mooie bar laten bouwen en een jaren vijftig wandkast installeren. Met 10.000 euro maken we een goed begin, maar met meer steun en support halen we de 20.000 euro en dat is nog beter! Als deze crowdfund slaagt dan openen we samen met jou de deuren van het ingerichte café in het najaar van 2017.
Bijzondere beloningen Draag het paviljoen, het Van Eesteren Museum, de Sloterplas, de Westelijke Tuinsteden of je eigen buurt een warm hart toe! We hebben leuke beloningen voor je in petto zoals je eigen stoel als stamgast, een speciaal t-shirt en exclusieve rondleidingen.
Niet onbelangrijk  Het Van Eesterenmuseum is een Algemeen Nut Beogende Instelling, ofwel een ANBI. Schenkingen aan het museum zijn fiscaal aftrekbaar. Daarover vind je info op onze website. Maar surf nu eerst naar voordebuurt.nl/vaneesterenpaviljoen voor een kleine (of grote…) donatie aan het café in ons nieuwe paviljoen.