Diva’s hairdesign bestaat 10 jaar!

De Diva’s bestaan 7 oktober tien jaar. De drie eigenaresse, Ria, Hanny en Marja werken al 40 jaar samen. Begonnen in de Bentinckstraat in de staatsliedenbuurt bij een kapsalon, daarna verhuist naar de Slotermeerlaan hebben zij na verloop van tijd in 1985 de zaak overgenomen. Vanaf dat moment werkte zij voor zichzelf. In 2005 verhuisde ze naar de Joop den Uylstraat in Geuzenveld en noemde zij de zaak “De Diva’s, een erg toepasselijke naam. Hier zijn zij nog steeds gevestigd. Het is natuurlijk een hele prestatie om zo lang met z’n drieën eigenaar te zijn van één zaak, maar dat gaat nog steeds erg goed.

divas webBij de dames en herenkapper komen veel vaste klanten die de kwaliteit erg weten te waarderen. De laatste jaren zijn er erg veel kappers in de buurt bijgekomen, maar toch merken de Diva’s daar niet echt veel van. Mede door de jarenlange ervaring weet men zich bij deze kapsalon nog steeds te onderscheiden. Neem nou het föhnen, wanneer klanten hier geföhnd zijn blijft het kapsel nog minstens een week in model. Dat komt omdat dit wordt gedaan met een hele speciale techniek die nog maar weinig kappers nog kunnen toepassen.

Er komen veel klanten voor het kleuren, mede door regelmatig cursussen te volgen zijn de dames op de hoogte van de laatste kleurtechnieken en blijken de klanten erg tevreden.

Jammer is dat bus 21 niet meer voor de deur stopt. Met name voor de wat oudere klanten is dit vervelend, die moeten nu 10 minuutjes lopen, wat zij graag doen, om bij de zaak te komen. De Diva’s vinden het erg jammer dat de gemeente deze beslissing hebben genomen. Misschien dat deze in de toekomst ondernemers in de buurt tegemoet te komen door bijvoorbeeld door ook de voordelige GOGO taxi’s hier te laten rijden, tegen het voordelige tarief, zodat de zaak ook weer wat beter voor de oudere klanten te bereiken is.

Voorlopig gaan de Diva’s nog verder met de kapsalon en denken ze er niet aan om te stoppen. Inmiddels werkt dochter Charlene van Ria, ook al twintig jaar werkzaam in de zaak, tot volle tevredenheid.

Maandag 19 oktober dan is het feest, dan vieren ze het tien jarig bestaan met alle medewerkers en familie. De kapsalon is dan de gehele dag gesloten. Natuurlijk is het ook een feestje voor de klanten, daar hebben de Diva’s immers hun prachtige zaak aan te danken. Daarom krijgen alle klanten de gehele maand oktober 10% korting, met uitzondering van lopende acties of losse producten.

U bent van harte welkom in de zaak in de Joop den Uylstraat 67, u kunt ook even bellen 020 6147508.