Dit weekend PARKING SALE bij GroenRijk Zwanenburg

SAMSUNGBij GroenRijk Zwanenburg zijn wij ons alweer volop aan het richten op het komende herfst en winterseizoen. Ook voor het nieuwe seizoen willen wij u graag weer volop verrassen met een prachtige nieuwe collectie en daarom maken wij nu alvast ruimte vrij in onze winkel.

Aanstaande zaterdag 30 én zondag 31 augustus organiseren wij daarom een grootse PARKING SALE  op ons parkeerterrein. Tijdens deze 2 dagen zullen wij van diverse afdelingen producten aanbieden tegen bodemprijzen!

Wat kunt u dit weekend bij ons allemaal verwachten? Waanzinnige kortingen op de mooiste tuinplanten, tuinmeubelen, barbecues, sfeerproducten, producten voor dieren etc. De kortingen tijdens de PARKING SALE lopen op tot 70% korting! Ook de bekende merken zoals bijvoorbeeld Weber, Riverdale en Elho mogen weg tegen bodemprijzen.

Natuurlijk hebben wij daarnaast ook weer volop nieuwe, verse planten in ons tuincentrum om uw huiskamer of tuin aan te kleden dus neem ook zeker even een kijkje in ons Buiten- én BinnenRijk. Heeft u een mooi boeket bloemen nodig? Ook voor bloemen bent u bij ons op het goede adres. Voor slechts € 9,95 heeft u al een prachtig vol boeket bloemen.

Grijp uw kans en kom dit weekend naar ons tuincentrum aan de IJweg 177 in Zwanenburg. Neem ook eens een kijkje op onze website www.groenrijkzwanenburg.nl en bekijk al onze producten online in onze webshop.

GroenRijk Zwanenburg
IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
020-4974662

* bij slecht weer houden wij onze PARKING SALE gewoon binnen in ons tuincentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.