Devo’58 – APWC

Afgelopen zondag was het zover, om 14.00 uur werden de spelerspassen gecontroleerd en de wedstrijd kon beginnen. Het zonnetje scheen en het was een mooie goede dag om te voetballen, er moest wel gewonnen worden zodat één van de teams volgend seizoen in de 5de klasse uitkomt.

Devo'58

Devo’58

Devo’58 was al in de eerste helft de meester van het veld en ging ook vrij gemakkelijk met een 2-0 voorsprong de rust in. De toeschouwers, en ik schat er ongeveer 200, konden in de rij voor een gratis broodje döner.

De tweede helft begon en er werd al direct door APWC strijd geleverd, door een strafschop kwam APWC bij een 2-1, dus de club uit Amersfoort bleef Devo’58 onder druk zetten. Door een overtreding in het strafschop gebied van APWC kreeg Devo’58 een vrij trap die wel in tweeën moest genomen worden, door een klein tikje opzij kon onze topscoorder Serdar de 3-1 binnen tikken.

Devo’58 speelde het slim uit en moest zelfs met 10 spelers verder, de minuten werden steeds langer en toen uiteindelijk het fluitsignaal van de goed fluitende scheidsrechter klonk kon er feest gevierd worden, Devo’58 gaat na vele jaren weer uit komen in de 5de klasse.

Ik heb zeker genoten van de wedstrijd waar ik een goed spelende Devo’58 zag.

 

Ik ben trots op mijn jongens en ik wens hun en de trainers/begeleiders veel geluk en sportieve wedstrijden toe in de 5de klasse volgend seizoen.

Marcel Linthorst, Voorzitter Devo’58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.