De Zaag moet noodgedwongen hout- en doe het zelf centrum sluiten

Veertig jaar geleden heeft Wim Verlinden het bedrijf op de IJtochtkade in Zwanenburg overgenomen van zijn vader en in de loop van de jaren uitgebreid tot hét keuken-  en doe het zelf centrum in Zwanenburg. Door de slechte economische omstandigheden van de laatste tijd is Wim tot zijn grote spijt gedwongen het doe het zelf centrum te sluiten en verder te gaan met het Keukencentrum en alles wat hiermee samen hangt, iets wat hem zeer aan het hart gaat!

door  Rita Bergman

Wim Verlinden in de keukenshowroom van De Zaag

Niet alleen de sluiting van het hout- en doe het zelf centrum maar vooral het moeten ontslaan van zijn 7 medewerkers was iets waar Wim bijzonder  tegenop zag. Het is al erg genoeg als je moet inkrimpen maar wanneer personeel ook nog eens de dupe hiervan wordt dan is dit dubbel zo moeilijk. Er is altijd met veel plezier en naar volle tevredenheid van Wim gewerkt maar hij staat met zijn rug tegen de muur. “Of inkrimpen of straks failliet gaan, dan is er geen andere mogelijkheid”, aldus Wim. Medio oktober gaat de verandering plaatsvinden en vanaf deze datum gaat Wim samen met zijn vrouw verder in het bestaande keukencentrum. Op dit moment is er in het doe het zelf centrum nog volop hout en vooral tuinhout op voorraad. Met de betere weersvooruitzichten is dit misschien de juiste tijd om even langs te komen wanneer u nog iets nodig heeft!

De Zaag staat bekend om zijn geweldige service, een vakkundig en eerlijk advies en om de hoge kwaliteit van zijn keukenmerken. De twee topmerken die De Zaag verkoopt zijn keukens van het Nederlandse merk Beda en van het Duitse Störmer. Zowel de Beda als de Störmer keukens worden altijd op maat samengesteld en hiervan zijn de mogelijkheden die deze keukens bieden zeer uitgebreid. Wanneer u een nieuwe keuken nodig heeft of zich vast wil oriënteren wat er allemaal mogelijk is dan bent u bij De Zaag aan het juiste adres. Wim denkt graag met u mee en heeft door zijn jarenlange ervaring op keukengebied oog voor de wensen van de klant. Het is ook mogelijk dat er bij u thuis een afspraak wordt gemaakt om een kijkje te nemen zodat het advies beter afgestemd kan worden op de ruimte die aanwezig is en wat er allemaal voor mogelijkheden zijn. Beter kun je niet hebben!

De Zaag is gewoon bereikbaar al lijkt dit niet het geval wanneer u vanaf de Zwanenburgerdijk de Domineeslaan inrijdt en de borden aangeven dat de straat tot medio juli is afgesloten. Gelukkig voor De Zaag begint de afzetting pas na de inrit dus geeft dit geen problemen. Parkeren voor de deur is gratis.

Kortom: tot oktober kunt u nog terecht in het doe het zelf centrum en voor een nieuwe keuken bent en blijft u hier van harte welkom!

De Zaag, IJtochtkade 16, 1161 XH Zwanenburg, telefoon 020-4975467 www.dezaag.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.