De Tuinen opent winkel in Amsterdam Osdorp

In Amsterdam Osdorp is op woensdag 18 december, een nieuwe De Tuinen winkel geopend op Osdorpplein 390.

Vanaf vorige week woensdag heeft De Tuinen zich ook in Osdorp gevestigd. In 2 dagen tijd is het pand op Osdorpplein 390 omgebouwd tot een prachtige winkel met een breed assortiment aan wellness producten en speciaal voor de kerstdagen met cadeau artikelen. Het team van De Tuinen Osdorp is enorm enthousiast en hebben ontzettend veel zin om van deze winkel een groot succes te maken.

De Tuinen in Osdorp centrum

De Tuinen in Osdorp centrum

De Tuinen is een wellness specialist waarbij de behoefte van de klant centraal staat met ‘gezond van binnen, mooi van buiten’ als uitgangspunt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit supervoeding, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, voedingssuplementen, verscheidene soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten.

Omdat ieder lichaam uniek is, zal het vragen om specifieke voeding, supplementen en verzorgingsproducten, wat weer vraagt om specifieke kennis. Daarom heeft De Tuinen haar eigen trainingsacademie. Hierdoor kunnen de medewerkers van De Tuinen de klant tegemoet komen in hun wellnessbehoefte door ze te voorzien van een persoonlijk advies. Kortom een unieke winkelformule die aansluit bij de maatschappelijke ontwikkelingen van nu. 

Geschiedenis

Willem van Vondelen begon ruim 30 jaar geleden met De Tuin van Babylon in Den Haag. De basis van de winkel was het werken met natuurlijke ingrediënten waar van Vondelen met de hand natuurlijke verzorgings- en gezondheidsproducten maakte. De populariteit van de winkel maakte dat het uitgroeide tot een landelijke keten. Het gedachte goed van toen is nog steeds de basis voor vele producten die De Tuinen verkoopt.

Over De Tuinen

Sinds 2003 is De Tuinen onderdeel van NBTY Europe, dat weer een onderdeel is van het Amerikaanse NBTY inc., een van de grootste voedingssupplementen specialisten. Hierdoor is het assortiment aan voedingssupplementen en sportsupplementen flink uitgebreid en is De Tuinen dan ook uitgegroeid tot dé specialist op dat gebied. Het assortiment is voortdurend in beweging en De Tuinen is altijd op zoek naar uthentieke producten die passen bij de huidige tijdsgeest.

De Tuinen heet iedereen van harte welkom bij De Tuinen Osdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.