De Pure Markt viert 10 jarig jubileum 🗓 🗺

Meest recent
Park Frankendael Map

Zondag 26 augustus 11-18 uur viert de Pure Markt haar 10 jarig jubileum in
Park Frankendael. Ter ere van het jubileum zijn er op de markt allerlei festiviteiten en wordt
het Pure Markt magazine gepresenteerd. Met live muziek, een knutselkraam, zweefmolen,
verjaardagstaart, bubbles, heel veel pure producten en de presentatie van het gratis
magazine wordt het een dag om nooit te vergeten.

10 jaar Pure Markt
Alweer 10 jaar geleden ontstond het idee voor de Pure Markt op een schoolplein in de
Watergraafsmeer. Geïnspireerd op de geweldige markten die oprichtster Trienet Kroon bezocht in het buitenland. Een plek om (h)eelijke boodschappen te doen, maar ook een plek om je buurtgenoten te treffen bij een kopje koffie, taartje of een glaasje wijn met een lekker hapje.
Inmiddels is de Pure Markt vanuit het thuishonk Park Frankendael uitgegroeid tot een van de grootste privé georganiseerde markten van Amsterdam. De markt heeft 5 locaties binnen en buiten Amsterdam en op de grootste locatie meer dan 100 deelnemers. Sommige van de deelnemers vieren dit jaar ook hun 10 jarig jubileum. Gelijktijdig met de markt zijn zij gestart
als kleine ondernemers met een droom die ze samen tot werkelijkheid hebben kunnen brengen.

Pure Markt magazine met prijzen
Om bij het jubileum stil te staan en iets terug te doen voor de grote schare trouwe bezoekers is er het Pure Markt magazine gemaakt. Het prachtige kleurrijke magazine staat boordevol smakelijke recepten, foto’s, illustraties, weetjes & tips, interviews. Het gratis magazine is verkrijgbaar bij alle deelnemers op de markt. Als je geluk hebt win je ook nog 1 van de 3 te gekke prijzen, mede mogelijk gemaakt door Hotel V en restaurant The Lobby, Fizeaustraat.