De nieuwe Renault Clio

Renault-dealer Nieuwendijk presenteert de volledig nieuwe Clio. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is de Clio wereldwijd het bestverkochte model van Renault. Sinds 2013 staat de Clio zelfs aan de top van het B-segment in Europa – sinds 2012 noteert Renault elk jaar wéér hogere verkoopcijfers voor de Clio.

Met zijn Euro NCAP-score van vijf sterren zet de nieuwe Clio de traditie voort op het gebied van toonaangevende veiligheid. Samen met de rijdynamiek, het comfort en het hoge kwaliteitsniveau die voorrang kregen bij het ontwerp- en productieproces, profileert de nieuwe Clio zich als de beste Clio ooit.

De vijfde generatie Clio is opnieuw moderner en atletischer en bezit hetzelfde DNA dat al bijna dertig jaar verantwoordelijk is voor succes. Het nieuwe model bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties.

  • Net als de Clio I van 1990 bezit de nieuwe generatie “alle kenmerken van een geweldige auto”. Het model is voorzien van technologie uit duurdere modellen zoals de Mégane en Espace.
  • Net als de Clio II biedt hij indrukwekkende interieurruimte en hoogstaand comfort.
  • Net als de Clio III heeft hij opnieuw een kwalitatief hoogwaardiger uitstraling.
  • Net als de Clio IV heeft de nieuwe Clio een krachtige uitstraling, met een designtaal die het gehele aanbod van Renault heeft geïnspireerd en is uitgegroeid tot een handelsmerk van Renault.

 

“Vorige week mochten wij de nieuwe Clio’s ophalen en vanaf deze week staan de eerste nieuwe modellen bij ons in de showroom. Wij nodigen iedereen uit om hem te komen bewonderen en natuurlijk ook testen. Daarnaast kunnen wij ‘m nu ook aanbieden met € 1.000,- extra introductie-voordeel. Benieuwd wat je voor je huidige auto terugkrijgt? Kom dan snel even bij ons langs”, zegt Kees Nieuwendijk, directeur bij Renault Nieuwendijk.

Meer over Renault Nieuwendijk

 

Lees ook: Renault Nieuwendijk