De Nationale Kringloopdag 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Rataplan Map

Zaterdag 6 oktober is het weer zo ver: De Nationale Kringloopdag. Dat betekent feest bij kringloopwinkels door het hele land. RataPlan organiseert, net als voorgaande jaren, de RONDE VAN RATAPLAN. Voor de echte kringloopliefhebber hét perfecte kringloopdagje.
Kringloopbranche

De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) om aandacht te vragen voor de kringloopbranche. Tijdens de Nationale Kringloopdag kan het publiek kennis maken met deze bijzondere branche. In kringloopwinkels krijgen zowel spullen als mensen een tweede kans. Om het publiek te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten ze hun deuren op zaterdag 6 oktober open voor iedereen.

Ronde van RataPlan

Ook RataPlan doet mee aan deze feestelijke dag. Tijdens de Nationale Kringloopdag organiseren de vestigingen van RataPlan leuke activiteiten. Daarnaast zal de Ronde van RataPlan weer plaatsvinden. Tijdens de Ronde van RataPlan rijden er bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. In elke vestiging die wordt bezocht kunnen deelnemers een stempel halen. Bij een volle stempelkaart ontvangt elke deelnemer een RataPlan cadeaubon t.w.v. € 5,-. Als klap op de vuurpijl is deze verzorgde dag, lunch is namelijk inbegrepen, volledig gratis als cadeautje van RataPlan aan alle kringloopliefhebbers.

Heeft u interesse om 6 oktober mee te gaan met één van de bussen? Kom dan langs in de winkel voor extra informatie. Daar kunt u zich t/m zaterdag 22 september inschrijven.
Let op: vol = vol.
RataPlan Amsterdam
Generatorstraat 10, 1014 AT Amsterdam
Van Slingelandtstraat 39, 1051 CG Amsterdam
Willem Roelofsstraat 2, 1062 JX Amsterdam

www.rataplan.nl