Kees van Amstel speelt voor de aller, allerlaatste keer hilarisch ‘Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden’ in Het Oude Raadhuis

Fotograaf: Anne Reitsma

Fotograaf: Anne Reitsma

In ‘Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden’ gaat Kees van Amstel vooral op zoek naar de lelijke kanten van het leven. Over de keuzes die je maakt in je leven, en dan vooral de verkeerde! En hij onderscheidt nep van echt. Want zeg nou zelf, achter alle hip en trendy van tegenwoordig schuilt toch een hoop treurigheid. Kun je nog opscheppen over je nieuwe iPad als je oma er ook één heeft? Kees van Amstel heeft weer een hoop vragen, maar zoals gewoonlijk vooral een hele hoop goede grappen en verhalen. Een grappige voorstelling met pit! Weer met veel visuele aspecten, net als in zijn vorige succesvolle duo-voorstelling ‘Hoe word ik gelukkiger dan mijn buurman zonder dat het veel kost’, die hij speelde met cabaretier Rob Urgert. Kees van Amstel is te zien op zaterdag 23 mei om 20:30 uur in Het Oude Raadhuis.

Kees van Amstel is al jaren onderdeel van Comedytrain, hij is één van de breinen achter het tv programma ‘Dit was het Nieuws’ en was te zien op televisie met optredens bij de VARA, Comedy Central en BNN.

Het Oude Raadhuis
Zaterdag 23 mei – 20:30 uur
www.demeerse.nl

zie voor meer info:

www.demeerse.nl

De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.nl.