De kracht van het verhaal op kerstavond

Amsterdam nieuw-west – Kerstavond. Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap heeft kerstavond een eigen gezicht. De kerstwijding heet dit jaar ‘De kracht van het verhaal’.  Want de boodschap van het kerstverhaal is nog altijd actueel. In een sfeervol uur met vertellers, muziek en zang wordt het oude verhaal in de woorden van nu gegoten. En denk je als toehoorder ook na over de kracht van je eigen verhaal.

Veel mensen zoeken rond Kerstmis een manier om het kerstgevoel te ervaren of te hervinden, naast alle drukte rond de kerstdagen. Het genootschap biedt op kerstavond de gelegenheid tot jezelf te komen door te luisteren en te overdenken. Wat betekent kerst voor jou? De invulling van deze avond wordt verzorgd door koren en gemeenteleden van verschillende leeftijden.

Iedereen is van harte welkom. Wie er graag bij wil zijn kan zo binnenlopen op 24 december aan de Louis Bouwmeesterstraat 214 (nabij metrostation Heemstedestaat), aanvang 19.15 uur.

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl