De eerste Beauty & Wellness sneaker: de mode innovatie van 2017

Nederlands schoenenmerk brengt traditie en technologie samen

Mooier en gezonder worden terwijl je werkt, wandelt of winkelt. Eerst was er beautyfood uit Japan, nu zijn er sneakers die voor balans zorgen, meer energie geven en goed zijn voor je lichaam. Het Nederlandse merk Xsensible lanceert de revolutionaire beauty & wellness schoenen gebaseerd op de traditionele houten Japanse balans slipper. Dankzij het blokje onder de zool komt het lichaam vanzelf in haar natuurlijke balans. Hierdoor worden spieren en gewrichten ontlast, heb je meer energie en is je houding mooier. De Xsensible Stretchwalker is vanaf nu verkrijgbaar bij Haverhals schoen-en sportmode Zwanenburg.

Wellness is goed voor jezelf zorgen, dit is de overtuiging van Xsensible. Als het lichaam in balans is, zorgt dit voor een beter gevoel en worden spieren en gewrichten ontlast. Dat is het basisprincipe van de Japanse Ippon ba geta sandaal en nu ook van deze innovatieve beauty & wellness sneaker.

Dankzij het blokje onder de zool, het comfortabele voetbed en het gepatenteerde stretchleer is de schoen even geschikt voor wie graag reist, wandelt of veel loopt voor het werk.

Wilt u zelf ervaren hoe de Xsensible schoenen aanvoelen en lopen? Vanaf 8 mei t/m 13 mei, kunt u bij Haverhals schoen-en sportmode Zwanenburg deze beauty & wellness sneaker testen. Trek ze aan, ga een stukje wandelen en ervaar het zelf!

Op vrijdag 12 mei (van 11:00/15:00) staat Paula van sport met Pitt voor u klaar, om u te begeleiden en een stukje met u te wandelen. Zij zal u alle in- en outs vertellen en het maximale uit uw sneaker én uzelf te halen! Meedoen met deze Beauty en Wellness event? Neem contact met ons op en reserveer snel uw plekje om deze ervaring niet te missen:

Haverhals schoen-en sportmode Zwanenburg

020-4974813