De Chocolade Apotheek viert eerste verjaardag

Proeverij, coffee roaster en feestkorting   kijk chocolade apotheek wk4311 voor de aanbiedingen  [tube]http://www.youtube.com/v/nfihrTm8D-E[/tube]

 

Badhoevedorp. “Hoera voor De Chocolade Apotheek. We worden op 28 oktober precies één jaar. Een eerste mijlpaal. En die verdient een leuk feestje”, vindt Diny Verhoef. Samen met haar team staat ze dan ook de daaropvolgende zaterdag,  29 oktober, graag klaar om alle klanten te trakteren. “Want dat hoort erbij, als je jarig bent.”.

Anja Maas 

Vanaf 12.00 uur ’s middags is iedereen welkom voor een speciale proeverij. ‘Die duurt tot 16.00 uur. En wie ons assortiment kent, weet dat dit letterlijk heerlijke momenten gaat opleveren. Uiteindelijk hebben we hier niet voor niets een speciaal bordje hangen met als tekst: A balanced diet is a chocolate in both hands. Dus om dat dieet met in elke hand een chocolaatje waarheid te maken, leek ons die proeverij een prima idee.’ Zij laat het daar echter niet bij, want ook koffieliefhebbers komen die zaterdagmiddag bij De Chocolade Apotheek aan hun trekken.  “Een “uitgebalanceerd” kopje koffie wordt aangeboden door David Lilly. Hij is coffee roaster, en een deskundige bij uitstek. Dat laat hij  iedereen graag proeven.”

Vanzelfsprekend gelden er die zaterdag een aantal leuke feestkortingen. “Wie een ponds- doos bonbons koopt – normaal 9,75 euro – betaalt dan 7,95 euro. En een pondsdoos slagroombonbons kost dan maar 11,95 euro. Normaal is dat 13,95 euro. De moeite waard om dit juist op onze eerste verjaardag aan te schaffen, toch?”

Verrassing voor kinderen

Wie jarig is, doet meestal iets leuks voor de kinderen. “‘En wij dus ook” , aldus Diny. ‘Maar wat dat precies is, verklap ik nog niet. Er moet iets te raden blijven, nietwaar? Ik zou zeggen, neem je kinderen mee. Het wordt ook voor hen een leuk feestje.”

Terugkijkend op de afgelopen 12 maanden kan ze alleen maar tevreden zijn. “De Chocolade Apotheek heeft zich snel in het hart van Badhoevedorp – we zitten op het Lorentzplein – een eigen plek verworven. Veel mensen weten ons prima te vinden en zijn al vaste klant geworden. En daar zijn we ze natuurlijk heel dankbaar voor. Dit is een winkel met een geheel eigen uitstraling. Chocolade van topkwaliteit.  Met als opvallende extra’s de bloemenbonbons – geranium, lavendel ,violen, en rozen – voor wie de natuur wil proeven. En ook de hartige chocoladehapjes voor bij de borrel worden steeds populairder. Suikerpatiënten kunnen hier veel lekkers proeven. Een keer per week rijden we voor diabetici graag naar België om verrukkelijke suikervrije bonbons te halen.”

Afgelopen zomer was haar winkel ook een adres voor kwaliteits-ijs. Wie eens iets anders wilde proeven dan een ‘horentje-standaard’ kon meer dan uitstekend terecht. ‘Hoewel we geen topzomer hadden, bleek ons terras een heerlijke pleisterplaats. Vooral senioren vonden het een prima plek om even rustig op adem te komen. Een heerlijk kopje koffie op ons roze-rode terras – de kleuren van de Chocolade Apotheek – zorgt dan voor een geniet-moment.”  De komende weken kan iedereen die Sint- Nicolaas – hij komt al weer snel – een handje wil helpen alvast sfeer proeven. “De chocoladeletters zijn al gearriveerd. En ook andere smakelijke sint-cadeautjes beginnen in ons assortiment hun plek te vinden. Spionnen van de goedheiligman hebben al laten weten dat ze door hebben gegeven dat wij klaar zijn voor december. En natuurlijk geldt dat ook voor de hulptroepen van concullega De Kerstman. Ze zijn bij ons alle twee hartelijk welkom.” 

  • Chocolade Apotheek,
  • Lorentzplein 49,
  • 1171 BB Badhoevedorp,
  • Tel. 020-8224345

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.