De Brug got bridge talent

De Brug Zwanenburg-Halfweg zet zich in voor lokale verenigingen

Met de sponsoractie van de Brug Zwanenburg – Halfweg worden 10 verenigingen financieel ondersteunt en dat draagt bij aan de leefbaarheid in de dorpen Zwanenburg en Halfweg. Bridgeclub Ahrend doet dit jaar voor het eerst mee en is daar erg blij mee!

Met de opbrengst van de sponsormunten willen zij voor 120 bridgers uit de omgeving een grote horeca bridgedrive organiseren op 27 augustus 2016.

Bridgeclub Ahrend organiseert “De Brug got bridge talent”actie

vlnr: Jenke (Haverhals), Rick (K&W), Arjan (Groenrijk), Marjan  (uit publiek voor A&A glas) en Raymond (AH)

vlnr: Jenke (Haverhals), Rick (K&W), Arjan (Groenrijk), Marjan (uit publiek voor A&A glas) en Raymond (AH)

Afgelopen woensdagochtend 1 juni was het een ware titanenstrijd  in de Albert Heijn op de Dennenlaan in Zwanenburg: de 5 ondernemers van  “De Brug”,  A&A glas, Albert Heijn, Groenrijk Zwanenburg, Haverhals en Koster en de Waart gingen de uitdaging aan: de Brug got talent, dat weten we, maar wie van hen heeft het meeste bridge talent??

Onder leiding van de kersverse voorzitter van Bridge Club Ahrend, Nico van Yperen, begonnen de ondernemers aan een zogeheten boerenbridge competitie.

Aangemoedigd door het winkelend publiek, zagen we een close finish tussen Groenrijk, Albert Heijn en Koster & de Waart. Rick van Veen van K&W bleek uiteindelijk het grootste bridge talent van de vijf sponsors en hij mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen: een bridgecursus voor beginners, welke in het najaar in Zwanenburg zal plaatsvinden.

Midsummer Braderie bij Groenrijk vrijdagavond 24 juni

Heeft u dit spektakel gemist en wilt u weleens weten of u bridge talent heeft?

Op de Midsummer braderie is er vanaf 18.30 uur opnieuw een boerenbridge competitie. Iedereen kan meedoen, voorkennis is niet vereist. Schuif gewoon aan de bridgetafel aan, wie weet wint u wel een leuke prijs!

Dus kom allen naar de Braderie waar, voorafgaand aan de prijsuitreiking van de Sponsoractie, we om 19.45 uur met elkaar een voor de actie geschreven Dorpslied zullen zingen o.l.v. het Con Anima koor!

Houd de website van “Je bent een Zwanenburger als…”, en de Facebook pagina van De Brug in de gaten en “like”vooral het lied op de Facebook pagina van Haverhals, want binnenkort verschijnt daar de tekst. Kunt u vast oefenen met ons eigen dorpslied!

We ontmoeten u graag op de Midsummer Braderie, we gaan er een feestje van maken!
.