D.W.S. 1 – D.S.O.V. 1 = 3-2(3-1)

Wel een overwinning, maar met de hakken over de sloot!

Zo zit je met zijn allen op de crematie van Piet Gouka sr. en zo zit je met de harde kern van D.W.S. supporters weer op de tribune. Maar Piet is niet eenzaam weggebracht, want de aula zat bommetjevol en dat zal de familie veel goed gedaan hebben.

D.W.S. 1

Na de mooie overwinning op D.I.O. en het gelijkspel tegen H.B.C. hadden de supporters van D.W.S. die nu in grotere getale waren opgekomen hoge verwachtingen van D.W.S., omdat er een nog sterker elftal stond. Vooral de linksbuiten nr. 8, Anass Driouach bleek een pure versterking van het elftal te zijn. Maar helaas, we kwamen bedrogen uit. De 1ste helft werd een rommelige wedstrijd met veel balverlies, zodra het 16 metergebied was bereikt. En dat gold voor beide partijen. Ze wilden wel, maar er werd veel balverlies geleden.

De mooiste kans was eigenlijk nog voor Jevon van Dijk van D.S.O.V. uit het mooie dorpje Vijfhuizen. Hij schoot vlak voor de keeper huizenhoog over. Na een half uur ging D.W.S. toch beter voetballen. De combinaties tussen Flakko en Issie werden steeds beter en de dreiging van Anass op links steeds groter. Het mondde uit in een strafschop voor D.W.S., die beheerst door Anass Driouch ingeschoten werd.

Toch kreeg D.S.O.V. ook een terechte strafschop. De keeper van D.W.S. Mouad Adluni graaide naar alles wat bewoog in het strafschopgebied van D.W.S., incl. de benen van een tegenstander. Steven v.d. Velde scoorde beheerst de 1-1.

D.W.S. gaf niet op en de ene na de andere aanval golfde op het goal van D.S.O.V. af. Na een groffe verdedigingsfout aan D.S.O.V.  wist Edwin Enrique Baron Torres de 2-1 voor D.W.S. te scoren. En het werd nog mooier. Na uitstekende samenspel tussen Mohammed Belhadi en wederom Anass Driouch, schoot de laatste de bal fraai in de linkerbovenhoek. 3-1 voor D.W.S. En het had zelfs 4-1 kunnen worden als Issie(Ismael Tougha) de bal op Edwin Enrique Baron Torres had overgespeeld, maar helaas Issie wilde het zelf doen en faalde.

Dan de 2de helft. Als ik zeg dat de trainer van D.W.S. Romeo Lensa steeds harder begon te roepen: “D.W.S. ga nou voetballen!” Dan snapt u het wel, D.W.S. raakte net als tegen D.I.O.  steeds meer de kluts kwijt.

En D.S.O.V. kwam, zag, maar overwon gelukkig niet. Wel werd het na een half uur 3-2 door Rick Gladon van D.S.O.V. Maar daar bleef het gelukkig bij. Het spel van D.W.S. werd er niet beter op, met als dieptepunt de ongelooflijk domme gele kaart voor de keeper Mouad Adluni. Ik zal maar niet vertellen wat hij voor hobby heeft, want dan denkt u:”Hij zou toch beter moeten weten!”

Ook de assistent-scheidsrechter van D.S.O.V. R. Muller begon steeds meer op een zeer bekende assistent-scheidsrechter van D.W.S. te lijken. Zo werd een schitterende aanval van D.W.S. afgevlagd voor buitenspel, maar dat was het absoluut niet. Omdat scheidsrechter Carlo Dop niet krenterig was met het toebedelen van de extra tijd, bleef het wat langer tenen krommen voor de supporters van D.W.S. Gelukkig bleef de eindstand 3-2 voor D.W.S. en staan zij fier bovenaan in de 4e klasse D.

Harry Zehenpfenning

P.s. volgende week tegen R.C.H. om 14.00 uur op sportpark Heemstede, Sportparklaan 6, 2103 VT Heemstede. Tel. 023-5281004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.