Cursisten Engels gezocht

Het Cursusbureau van Maatvast verzorgt laagdrempelige cursussen op veel van haar inmiddels 26 locaties. Bij de cursus Engels Conversatie en Engels (algemeen)  in wijkcentrum ’t Rietland in Badhoevedorp zijn er nog plekken en kunnen nieuwe deelnemers zich aanmelden.

Bij beide cursussen kan voor deelname of vragen contact worden opgenomen met docente Christa de Geus via telefoonnummer 020-4974079. Afhankelijk van de ervaring en kennis van de deelnemers volgt een indeling in een groep. Een keer vrijblijvend een kijkje nemen bij de cursus kan ook. In dat geval wordt gevraagd om vooraf contact op te nemen met de docente voor het maken van een afspraak.

De lessen Engelse conversatie wordt gegeven op maandag van 09.30 -10.30 uur. Ook de algemene lessen Engels zijn op maandag en wel van 10.30-11.30 uur.

’t Rietland is een gezellig en drukbezocht wijkgebouw voor met name senioren en  gelegen aan de Christaan Huijgensstraat 21 in Badhoevedorp.

Ook bij sommige andere cursussen van het Cursusbureau is nog plek. Bent u benieuwd naar het totale aanbod aan taal-, maar ook bewegingscursussen, creatieve workshops, yogalessen etc. van het Cursusbureau van Maatvast? Neemt u in dat geval contact op met de coördinator van het Cursusbureau Cecile Kunz via e-mail: cursusbureau@maatvast.nl of via telefoonnummer 023 82 00 669. Cecile is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 – 12:00 uur en kan u indien gewenst een programmaboekje van de cursussen toesturen.