Culturade Nieuw Sloten Onze wereld, jouw wereld

Culturade Nieuw Sloten is een vrolijk festival dat de CultuurGidsen van Nieuw Sloten hebben georganiseerd. Hoe ze zoiets moeten organiseren, hebben ze geleerd in de tienweekse training van ZID Theater. Tijdens deze training tot CultuurGids hebben ze hun talenten ontdekt en ontwikkeld. Met zijn allen hebben ze dit festival op touw gezet.  Het is de feestelijke afsluiting van hun tienweekse training. Aan het eind ontvangen zij hun certificaat.

Wat kun je zoal beleven tijdens de Culturade?

Je kunt de KeukenTenaLadies.nl ontmoeten en met hen hapjes maken en smaken beleven. Je kunt je eigen kerststukje maken, de Caraïben beleven, meedoen aan het LetterLab met verhalen en muziek en je buren ontmoeten en ontdekken wat jullie elkaar te bieden hebben.

Waar en wanneer?

Zondag 17 december 2017, 17.00 – 19.30 uur, Huis van de Wijk België.
Entree vrij.

CultuurGidsen worden opgeleid om zelf activiteiten op te zetten in hun buurt. Doel van de training is om de talenten en vaardigheden van vrijwilligers verder te ontwikkelen en culturele activiteiten in de buurt te stimuleren. Dit project is een samenwerkingsproject tussen Eigenwijks en ZID Theater. Meer informatie: zidtheater.nl/cultuurgidsen