Culinaire middag bij inloophuis Esperanza: Badhoevedorp proeft!

Zondagmiddag 11 oktober van 15.00 tot 20.00 uur presenteren diverse restaurants uit Badhoevedorp hun beste gerechten tijdens het culinaire evenement “Badhoevedorp proeft”.

Op het feestelijk ingerichte (overkapte!) parkeerterrein van Esperanza aan de Sloterweg 22 (ingang Pelikaanstraat) kunnen bezoekers bij de stands van deelnemende restaurants proeven van alle aangeboden heerlijkheden of iets drinken bij de wijnbar. Ondertussen kunnen de kleintjes zich vermaken op het springkussen. Om het geheel soepel te laten verlopen kunnen al die tongstrelende lekkernijen met muntjes worden afgerekend.

badhoevedorp proeftDeze middag is gezamenlijk georganiseerd door de aanwezige restaurants en inloophuis Esperanza en mede mogelijk gemaakt dankzij sponsorbijdragen en de inzet van velen. Zo heeft de Lions Club Badhoevedorp € 500,- geschonken; de Stichting Badhoevedorp voor Badhoevedorp heeft € 1000,- ter beschikking gesteld voor de overkapping en natuurlijk zijn er weer veel vrijwilligers actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering.

Naast het hebben van een heerlijke en gezellige middag steunen bezoekers ook nog eens een goed doel: het inloophuis Esperanza voor kankerpatiënten en hun naasten. Speciaal hiervoor is er om 17.00 uur een veiling waarvan de baten volledig ten goede komen aan dit inloophuis. Mede door de opbrengsten van de veiling kan Esperanza degenen die zelf of in hun omgeving getroffen zijn door kanker allerlei bestaande en nieuwe activiteiten aanbieden.

Genieten van lekker eten en drinken en tegelijkertijd een goed doel steunen? Het kan tijdens Badhoevedorp proeft! Iedereen is van harte welkom. www.inloophuisesperanza.nl