Concert Neva Ensemble uit Sint Petersburg in de HH. Engelbewaarderskerk te Badhoevedorp 🗓

Events Haarlemmermeer Noord Uitgaan/uit eten

Concert Neva Ensemble uit Sint Petersburg in de HH. Engelbewaarderskerk te Badhoevedorp
Het bij velen reeds bekende Neva-ensemble geeft op vrijdagavond 14 december 2018 een concert in de HH. Engelbewaarderskerk, Pa Verkuyllaan 22 te Badhoevedorp.
Het Russische klein koor, (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt een paar liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland. Het concert wordt afgesloten, begeleid door de pianiste, met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische)componisten. Als ensemble, maar ook als solisten staat het Neva-ensemble bekend om hun zuivere vocale prestaties.
Naast de concerten werken zij ook mee op de zondagmorgen aan kerkvieringen en
–diensten met liederen uit de Slavisch-Byzantijnse kerk. Dit gezelschap keert daarom elk jaar, ditmaal voor de 24e keer, terug naar ons land. Zij krijgen zeer veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. Dit blijkt niet alleen uit de vele trouwe toehoorders , maar ook uit de media aandacht. Op zowel radio als televisie door de jaren heen diverse malen aandacht aan ze besteed en een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten eens “De muzikale tovenaars uit Rusland”.
Het concert begint om 20:00 uur; kerk open 19:30 uur.
De toegangsprijs is 10 Euro per plaats. Het betreft een vrije plaats keuze.
Kaarten voor dit concert kunt u bestellen via www.rkkerkbadhoevedorp.nl.