Colin kandidaat Van Slager tot Chef

Colin van de Luit is student bij SVO vakopleiding food, maar is ook al enkele jaren werkzaam in de slagerij van zijn vader, Slagerij van de Ban op de Tussen Meer 337 en nu dan ook nog eens kandidaat voor het programma van Slager tot Chef van RTL 4.

Van Slager tot Chef is een gezellig en informatief zondagmiddag programma waarin leerling slagers hun vaardigheden in de praktijk laten zien en een culinaire uitdaging krijgen van chef Jeroen van der Graaf. De eerste uitzending is op zondag 18 oktober rond 16.30 uur bij RTL 4.

De kandidaten zijn alle afkomstig van de SVO vakopleiding. SVO leidt vakmensen op voor onder andere slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken. De selectie voor het programma wordt door de docenten van de opleiding gedaan.

Colin met zijn vader Wil, voor de slagerij op de Tussen Meer

Colin met zijn vader Wil, voor de slagerij op de Tussen Meer

In aflevering 1 zien we onder andere Colin van Luit. Klanten van Slagerij van de Ban zullen hem ongetwijfeld kennen, hij werkt al jaren, naast zijn studie, in de ambachtelijke slagerij van zijn vader Wil. Na eerst twee jaar te hebben gestudeerd aan de hotelschool, verkoos hij toch het slagersvak en is met de SVO vakopleiding begonnen om in de voetsporen van zijn vader te treden. Uitdagingen gaat Colin zeker niet uit de weg, daarom vindt hij het fantastisch aan dit programma van RTL te mogen mee doen.

Slagerij van de Ban is gevestigd aan de Tussen Meer 337. U kunt Colin volgen op: www.vanslagertotchef.nl of www.facebook.com/vanslagertotchef of www.slagerijvandenban.nl.