CliniClowns op bezoek in Halfweg

Speciale voorstellingen voor zieke en gehandicapte kinderen in de regio Amsterdam

Van 10 tot en met 26 mei 2013 brengt CliniClowns een bezoek aan Halfweg. Een groot tentencomplex op het Festivalterrein Houtrak vormt het toneel voor twee producties van de stichting. Circus Boemtata is door de zintuiglijke benadering speciaal afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een meervoudige en/of verstandelijke handicap. CliniClowns in Concert richt zich met een show vol bekende artiesten, zang en dans op langdurig zieke kinderen. Beide voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij donateurs en sponsors van CliniClowns. 

CliniClowns is bekend van de bezoeken aan ziekenhuizen in Nederland. Maar de stichting doet veel meer dan dat. Zo organiseert zij ook bijzondere voorstellingen voor gezinnen die best een uitje kunnen gebruiken. Circus Boemtata is een voorstelling waarin zintuigen van gehandicapte kinderen worden geprikkeld op een manier die voor hen prettig is. Samen met hun gezin beleven zij de voorstelling in een intieme en gezellige sfeer. Bij CliniClowns in Concert is het één groot feest en zijn zieke kinderen naast de clowns en bekende artiesten als Shary-An en de Opposites eens zelf het stralende middelpunt.

Open dag

Zowel Circus Boemtata als CliniClowns in Concert zijn besloten voorstellingen. Maar wie altijd al eens een kijkje wilde nemen in de tent is welkom op zaterdag 18 mei tijdens de speciale open middag. Van 16.00 tot 19.00 uur zijn de deuren van het tentencomplex aan de Wethouder van Essenweg in Halfweg geopend en kunnen bezoekers kennis maken met het werk van de clowns en zelf de kracht van een lach ervaren. Meer informatie over het programma is te vinden via www.cliniclowns.nl/opendag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.