Circus Elleboog voor vader en kind

Mannencentrum Daadkr8, het Vaderfestival en Circus Elleboog hebben het initiatief genomen om voor vader en kind een unieke belevenis te verzorgen. Op vier woensdagmiddagen worden workshops circus georganiseerd in Huis van de Wijk De Aker, Nooderakerweg 2. Deelname is voor vader en kind gratis. Kinderen moeten minstens zes jaar oud zijn om mee te kunnen doen. De eerste drie keer worden gebruikt om te oefenen, de vierde bijeenkomst is er een presentatie van wat vader en kind geleerd hebben.

De workshops Circus vinden plaats op woensdag 26 september, 3, 10 en 17 oktober, van 15.00 tot 17.00 uur. Er kunnen maximaal tien vaders en kinderen meedoen. Aanmelding vooraf is noodzakelijk, dus reageer meteen!.

De workshops vinden plaats in het kader van het Vaderfestival. Dit jaar is er voor gekozen om het Vaderfestival op meerdere dagen op verschillende locaties plaats te laten vinden, met meer expliciete aandacht voor de rol als opvoeder en vader.

Het Vaderfestival wordt georganiseerd door Wereldvaders en Mannencentrum Daadkr8.

Meer informatie vragen en aanmelding kan bij Hans van Deelen, telefoonnummer 06-10986196, of via e-mail: hans.vandeelen@impuls.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.