Christofoor snoepjestelactie

De afdeling basketbal van omnivereniging Christofoor uit Zwanenburg-Halfweg heeft de afgelopen maanden in het kader van de sponsoractie “De Brug” diverse evenementen georganiseerd om zoveel mogelijk muntjes te verdienen voor de vereniging. En met succes, want de vereniging mocht uiteindelijk tijdens de feestelijke uitreiking een cheque van € 1128,50 in ontvangst nemen.

Tijdens de evenementen kregen bezoekende kinderen de gelegenheid om het juiste aantal snoepjes in de speciale “Christofoor”-vaas te raden en konden op die manier een gratis lidmaatschap verdienen.

christofoorTientallen kinderen hebben een poging gewaagd en uiteindelijk was het Don Scherer die met 553 stuks het dichtst bij het echte aantal – 573 – zat.

Uit naam van Christofoor mocht een van de jeugdleden, Joost Brown, de prijs aan Don overhandigen: een jaar lang meetrainen op woensdagmiddag met Basketball’s Cool tijdens seizoen 2016-2017 en natuurlijk een nieuwe voorraad snoep.

Met deze actie sluit Christofoor een succesvol basketbaljaar af. Na de vakantie gaat de vereniging weer fris van start met een nieuw competitie- en trainingsseizoen en tal van activiteiten. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Bezoek gerust de website http://www.svchristofoor.nl/ voor meer informatie over de afdeling basketbal of de andere afdelingen binnen de vereniging (volleybal en aerobics).