Check-in voor een gratis wintercheck

Gebr. Haaker helpt uw auto veilig de winter door

Anja Maas

 Badhoevedorp. “Kou, sneeuw, gladheid, regen?  Wij doen er graag alles aan om u  en uw auto de komende periode veilig op de weg te houden. Vandaar dat we aanstaande vrijdag en zaterdag hebben uitgeroepen tot onze speciale wintercheckdagen”, zegt Fiat dealer Stephan Haaker.

Wat dat precies inhoudt? “Een check op 11 punten. En helemaal gratis”, vervolgt hij. “Vrijdag 23 november en zaterdag 24 november kunnen automobilisten bij ons aan de Kamerlingh Onneslaan langs komen. Motto is: check-in voor een wintercheck. Op vrijdag kan dat tussen 9.00 en 16.00 uur, op zaterdag tussen 10.00 en 13 uur. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor Fiat-rijders. Iedereen die met zijn auto veilig de winter door wil, is welkom. Alle punten die daarvoor extra aandacht verdienen, lopen we na: banden, remmen, accu’s, enzovoort, enzovoort.”

 

Bandenactie, proefrijden en korting op merchandise

Uiteraard is er op 23 en 24 november volop aandacht voor winterbanden. Stephan Haaker vervolgt: “Het nut ervan staat vast. Ze geven de automobilist meer grip op het wegdek. Met name bij sneeuw en gladheid is dat een pré. Bovendien zijn de winterbanden in diverse Europese landen verplicht, bijvoorbeeld in Duitsland. Mensen met plannen voor de wintersport, moeten daar dus zeker rekening mee houden. Wie besluit bij ons voor winterbanden te kiezen, krijgt deze aanstaande vrijdag en zaterdag gratis gemonteerd.  En de opslag van de andere banden, is bij ons dan het eerste jaar gratis”. Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor de inwendige mens, en ook daar ligt het accent op “winter”. Wie even op zijn auto moet wachten, kan genieten van erwtensoep en andere winterhapjes. En natuurlijk is er in de showroom van Haaker veel moois op autogebied te bewonderen. “Fiat heeft gewoon heel veel te bieden: toptechniek, topvormgeving en in alle categorieën aantrekkelijk geprijsd. Dus wie langs komt , rondkijkt en interesse heeft, kan altijd even een proefrit maken. En, misschien ook nog leuk in de opmaat naar Sinterklaas, tijdens de wintercheck-dagen krijgen klanten die  binnenlopen een attentie, namelijk een Fiat-sjaal. En we verkopen merchandise artikelen met 10% korting. Dus op zoek naar een leuk cadeautje: denk eens aan een wireless muis in de vorm van een Fiat-500. Of een op afstand bestuurbaar modelautootje, ook heel geschikt om Fiat-fans een plezier te doen, zeker weten.”

 

Gebr. Haaker,  Kamerlingh Onneslaan 10, 1171 AG Badhoevedorp. Tel. 020-6594859.

E-mail: info@haaker.nl

 

 

Klik hier voor onze advertentie: Haaker

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.